IniciHandbolEl CH Ascó torna a patir una davallada a la segona part

El CH Ascó torna a patir una davallada a la segona part

L’Handbol Ascó ha finalitzat la primera volta amb una derrota a la seua pista davant l’Handbol Terrassa, en un partit amb dinàmica semblant als anteriors. L’equip asconenc després d’un inici esperançador, amb el joc molt igualat amb successius empats i dominant al marcador al minut 20 (9-8), ha arribat al descans amb opcions, al tenir només un desavantatge de dos gols (12-14).

De nou les jugadores locals van sortir sense la necessària concentració a la segona part, incrementant les pèrdues de pilota i errades en el llançament, aprofitades per part del conjunt egarenc per posar-se per davant del marcador. Després del temps mort del tècnic local demanat minut 48′, les asconenques intenten canviar dinàmica i retallar aquesta diferència, però el seu rival no va baixar la guàrdia per acabar imposant-se amb solvència.

La pròxima jornada serà l’inici de la segona volta, i l’Handbol Ascó jugarà el diumenge a les 17:45 hores, al poliesportiu la Sagi de Barcelona, amb el CE Handbol BCN Sants, que en la primera volta va superar per quatre gols a les asconenques.

CH ASCÓ, 27 (12)
HANDBOL TERRASSA, 35 (14)

Club Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (8), Tània Marcos (4), Xènia Treig (1), Carla Martínez (3), Marina Calvo (1), Marta Abella (4), Rosa Guiu (1), Aina Lasala (12), Blanca Demattey (4), Irina Gómez.
Handbol Terrassa: Nerea Alonso, Natàlia Cordoba (2), Cèlia Garcia (2), Paula Brull (2), Sandra Fargas (8), Nerea Angel (4), Helena Pérez (1), Judith Criado (5), Liliana González, Cristína Berbes (5), Judit González, Itziar Rubio (6), Maria Maruenda, Natàlia Fernández (6).
Àrbitres: David Pérez Alonso i Gerard Castañera Bravo. Van excloure a les locals Júlia Ripodas i Marta Abella, i a la visitant Natàlia Cordoba.
Parcials: 3-3 (5′), 5-5 (10′), 8-7 (15′), 9-8 (20′), 10-12 (25′), 12-14 (descans), 14-19 (35′), 16-22 (40′), 17-25 (45′), 20-27 (50′), 24-33 (55′), 27-35 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la setena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: