IniciEsports500 alumnes participen en la 10a Diada Poliesportiva del Montsià

500 alumnes participen en la 10a Diada Poliesportiva del Montsià

Uns 500 alumnes de primer d’ESO han participat aquest dijous al matí en la desena Diada Poliesportiva del Montsià, que s’ha desenvolupat a les instal·lacions esportives d’Amposta, amb l’epicentre al Parc dels Xiribecs.

L’alumnat ha representat a nou centres del Montsià: Institut de Tecnificació d’Amposta, Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, Institut Escola Agustí Barberà, Col·legi Sagrat Cor d’Amposta, Institut Manel Sales i Ferré, d’Ulldecona, Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, Institut Els Alfacs de la Ràpita, l’Institut Les Planes de Santa Bàrbara i l’Institut de la Sénia. Han realitzat rotacions, amb franges de 25 minuts, per les  estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles, jocs populars i alternatius i d’altres poliesportius com futbol, bàsquet i handbol, entre d’altres.

Foto: Cedida

El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller, juntament amb l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs Roiget, han inaugurat la jornada, que ha comptat amb altres representants de l’Ajuntament d’Amposta i dels Serveis Territorials d’Educació. “Volem seguir treballant i fent que els nostres alumnes visquin i convisquin amb l’esport de múltiples formes i maneres durant una jornada única; que els ajudi a entendre l’Activitat Física i l’esport  com una font de riquesa i creixement personal i social que els permeti conèixer i relacionar-se de formes especials i diferents”, assegura el representant territorial de l’Esport.

Foto: Cedida

L’activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià amb el suport i impuls dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, i la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, CAFE EUSES del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, els cicles formatius d’activitat física de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Manel Sales i Ferré, d’Ulldecona i el Club de Bitlles d’Amposta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 61

Últimes notícies