IniciCiclismeBTT脠xit de participaci贸 de Copa Catalunya Infantil BTT a Campred贸

脠xit de participaci贸 de Copa Catalunya Infantil BTT a Campred贸

La Copa Catalunya Infantil BTT 2023 va superar l’equador del calendari amb la disputa de la sexta prova de la temporada celebrada al Pol铆gon Catalunya Sud de Campred贸. La prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre va reunir m茅s de 170 nens i nenes de categories des de prebenjam铆 fins a infantil en una matinal amb gran ambient.

En categoria infantil, la prova d’edat m茅s avan莽ada, Santi Vall (Jufr茅 Vic ETB) va aconseguir una nova vict貌ria i Martina Pellicer (Club Ciclista Baix Ter), es va imposar en categoria femenina. Les vict貌ries en alev铆 van ser per a Gerard Sol茅 (Cervera Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu), mentre que en categoria principiant es’ van imposar Marc Alejo i Mar Surrell, tots dos del Club Ciclista Baix Ter. Com 茅s habitual, en les categories benjam铆 i prebenjam铆 es va entregar un reconeixement a tots els participants.

Pel que fa a les promeses ebrenques participants, Oriol Leis (Catalunya Sud), va ser el primer prebenjam铆. En benjamins vintena posici贸 de Dylan Fuster i tercera femenina Mia Luna, componen tes de la Penya Ciclista Baix Ebre. En principiants, quinta posici贸 de Pau Leis (Catalunya Sud), amb catorzena i vint-i-vuitena de Jaime Guardia i Marc Forn贸s de la PC Baix Ebre. En alev铆 nov猫 lloc de Marc Luna (PC Baix Ebre), trent猫 de Marc Forn贸s i trenta-dos猫 de Joan Llangostera.

Despr茅s de la carrera de Campred贸, la sisena del calendari, la propera cita de la Copa Catalunya Infantil BTT ser脿 el diumenge 14 de maig a les Roquetes (Garraf), que oferir脿 una nova jornada de mountain bike per a totes les categories de formaci贸.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 13 = 19

脷ltimes not铆cies