IniciCiclismeBTTÈxit de participació de Copa Catalunya Infantil BTT a Campredó

Èxit de participació de Copa Catalunya Infantil BTT a Campredó

La Copa Catalunya Infantil BTT 2023 va superar l’equador del calendari amb la disputa de la sexta prova de la temporada celebrada al Polígon Catalunya Sud de Campredó. La prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre va reunir més de 170 nens i nenes de categories des de prebenjamí fins a infantil en una matinal amb gran ambient.

En categoria infantil, la prova d’edat més avançada, Santi Vall (Jufré Vic ETB) va aconseguir una nova victòria i Martina Pellicer (Club Ciclista Baix Ter), es va imposar en categoria femenina. Les victòries en aleví van ser per a Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu), mentre que en categoria principiant es’ van imposar Marc Alejo i Mar Surrell, tots dos del Club Ciclista Baix Ter. Com és habitual, en les categories benjamí i prebenjamí es va entregar un reconeixement a tots els participants.

Pel que fa a les promeses ebrenques participants, Oriol Leis (Catalunya Sud), va ser el primer prebenjamí. En benjamins vintena posició de Dylan Fuster i tercera femenina Mia Luna, componen tes de la Penya Ciclista Baix Ebre. En principiants, quinta posició de Pau Leis (Catalunya Sud), amb catorzena i vint-i-vuitena de Jaime Guardia i Marc Fornós de la PC Baix Ebre. En aleví novè lloc de Marc Luna (PC Baix Ebre), trentè de Marc Fornós i trenta-dosè de Joan Llangostera.

Després de la carrera de Campredó, la sisena del calendari, la propera cita de la Copa Catalunya Infantil BTT serà el diumenge 14 de maig a les Roquetes (Garraf), que oferirà una nova jornada de mountain bike per a totes les categories de formació.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 46

Últimes notícies