IniciAtletismeRunning Sèries145 atletes van prendre part en la cursa de la Running Sèries...

145 atletes van prendre part en la cursa de la Running Sèries de Santa Bàrbara

Santa Bàrbara va ser escenari de la tercera prova del circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre, amb la disputa de dos carreres de 5 i 10 quilòmetres amb un recorregut per un circuit urbà, amb sortida des del pavelló municipal, on es van concentrar també les curses infantils.

Van prendre part un total de 145 atletes, 76 en la cursa de 5 quilòmetres, i 69 en la de 10. Andreu Queralt es va imposar en la carrera de 10 quilòmetres, amb un temps de 34.57, compartint podi amb Ferran de Torres, amb 35.04, i Enric Sales, 35.54, que van ocupar la primera i segona posició.

La més ràpida de les participants femenines va ser Clàudia Giménez, amb un temps de 43.37, amb segon lloc de Núria Turtós, 44.19, i tercer de Pilar Langarita, 44.59.

En la carrera de 5 quilòmetres, van participar 76 atletes, els tres primers van ser Alejandro Romero, 16.34, seguit d’Enric Boldú, 16.40 i Hugo Domínguez, 16.50, i les tres femenines Agnès Abella, 21.05; Imma Badia, 22.39 i Paula Huguet, 23.06.

La pròxima cita del Circuit de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà el 21 de maig, amb la quarta prova que es disputarà al Perelló.