IniciPoliesportiuTaekwondoMedalla de plata d'Andreu Pérez Campos a Sofia

Medalla de plata d’Andreu Pérez Campos a Sofia

Andreu Pérez Campos (TKD Alfaro), es va emportar la medalla de plata, del Campionat Europeu de Clubs de Taekwondo de 2023 disputat a l’Hotel Marinela Sofia de la capital de Bulgària, amb participació de 1.550 atletes, components de 385 clubs, en diverses categories d’edat, inclosos cadets, júniors i sèniors.

El prestigiós esdeveniment va atreure els millors equips de clubs europeus i seleccions nacionals de tot el món, tots competint pel títol a les seues respectives categories. Hi havia molt en joc per als guanyadors de les categories sènior i júnior, ja que es van assegurar un lloc al proper Campionat d’Europa Sub-21. A més, els dos primers classificats cadets també van guanyar una plaça al proper Campionat Europeu de Cadets.

El sènior, Andreu Pérez Campos (TKD Alfaro), a la categoria superior als 87 quilos, es va emportar la medalla de plata, derrotant en vuitens de final Ose Ganfina (França), a quarts Andrii Harbar (Ukrania), en semifinals a Ermin Trancic (Suècia), perdent a la final davant Pasko Bozik (Croàcia), Arnau Fumadó (-74 Kg.), es va imposar en la primera ronda a Parvesh Bhardwaj (India), perdent en segona amb Kaloyan Binev (Búlgaria). Pau Carles Fernández, va perdre amb Olag Mamatov (Ucraina).

El TKD Alfaro també va estar representat en el XIX Open Garriko disputat al pavelló d’Arrigorriaga a Vitòria, amb la medalla d’or de Núria Gelabert en junior, -63 quilos, després d’aconseguir el triomf en els dos combats disputats. La seua companya d’equip Rut Sanz, en -55 quilos, va guanyar el primer combat i va perdre a quarts de final.