IniciVoleibolA una victòria de la permanència!

A una victòria de la permanència!

L’eufòria dels jugadors roquetencs estava més que justificada. Desprès d’un excel·lent partit, un dels millors de la temporada, van superar al UD Ibiza Volley, segon classificat del grup, que cas d’haver guanyat, s’hauria assegurat una plaça per disputar el play-off d’ascens a la Superlliga masculina espanyola, objectiu que haurà d’esperar almenys una jornada més.

Els roquetencs, continuen invictes al seu pavelló aquesta segona volta, i amb aquest triomf sumen sis victòries consecutives davant la seua afició, i donen un pas molt important en les seues aspiracions de permanència. Cas de guanyar la pròxima jornada a la pista del cuer Alter Cisneros a Tenerife, tindran garantida de forma matemàtica la salvació.

L’equip dirigit per Agustín Rodríguez, va sortir molt mentalitzat de la transcendència dels punts en disputa, i després d’una primera fase molt igualada, amb alternances, empats i intercanvis al marcador, els roquetencs van superar al seu rival amb un joc molt consistent, obligant al tècnic argentí visitant Martin Bermejo a demanar dos temps morts, (16-12) i (20-15), per intentar frenar sense èxit el bon joc del seu rival. Amb una errada en atac visitant, el Vòlei Roquetes es va anotar el primer set.

El segon va començar de nou amb molta igualtat, però a continuació del temps mort d’Agustín Rodríguez (13-15), va reaccionar el conjunt local, i després dels empats a 18 i 22, el Vòlei Roquetes es va mantenir ferm per sumar el segon set.

El tercer va començar amb iniciativa del Vòlei Roquetes, però l’equip eivissenc va reaccionar, per agafar una important renda 17-22, tot i el temps mort local (13-16). Coincidint amb el servei de Marzi, els roquetencs van fer un parcial 8-0, i desprès van certificar el triomf.

CLUB VOLEI ROQUETES, 3
UD EIVISSA VOLEY, 0

CV Roquetes: Mateo Marzi, Tafalla, Sustaukas, Julio, Redu, Ferran, Jaume, Beltran, Alsina, Aleix; Lliure: Martí.

UD Eivissa Voley: Plaza, Blanco, Amador, Segovia, Lucas, Boada, Campos, Expósito, Cuminetti; Lliures: Corona i Ramón.

Àrbitres: Adolfo Keim i Silvia Palma.

Parcials: 1-0, 25-19 (23′); 2-0, 25-23 (26′); 3-0, 25-23 (29′). Duració: 1 hora i 24 minuts.

Podeu veure la classificació provisional de la Superlliga 2 Masculina, després de la vintena jornada de lliga, clicant sobre la següent imatge: