IniciHandbolTreballada victòria ampostina davant un combatiu Vilamajor

Treballada victòria ampostina davant un combatiu Vilamajor

Li va costar més del que en principi es podria preveure a l’Handbol Amposta, superar al Vilamajor, que per la situació dels dos equips a la taula classificatòria venia com a víctima propiciatòria. Les visitants van sortir més ficades al partit i com en el partit de la primera volta, li va costar al conjunt ampostí superar al seu rival.

Els primers minuts van ser d’iniciativa visitant. Joan Curto va demanar temps mort per fer reaccionar al seu equip amb 4-5, i el partit va entrar en una fase d’igualtat amb empat (10-10), quan les visitants van tornar a situar-se per davant amb una màxima renda de tres gols (11-14) al minut 26, i dominar al descans per dos de diferència.

Tampoc després del descans va trobar el conjunt ampostí la formula per superar al rival, fins que després d’una fase de molta igualtat i de l‘empat (18-18) al minut 10, l’equip va reaccionar, millorant en defensa i atac, per aconseguir un parcial 5-0. a partir d’aquest moment ja va mantenir una diferència que va oscil·lar entre dos i tres gols.

La pròxima jornada el dissabte 23 de març jugaran al pavelló e Palafrugell a les 19:45 amb l’Handbol Garbí de Palafrugell, equip situat a la part alta de la classificació.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 30 (7)
HANDBOL VILAMAJOR, 27 (15)

Club Handbol Amposta: Laia Ferré i Marta Gálvez, Haro (5), Yaiza Ferré (2), Naso (6), Colomines, Domingo, Núria Ventura (3), Pagà, Kabiesz, Filip, Tortajada (2), Maria Ventura (9), Palmer, Acosta (1), Caballé (2).

Handbol Vilamajor: Barrau, Berta Fernandez (5), Célia Fernández (2), Delgado (4), Poch (1),Velilla,Corbalán (1), Olmedo, Xicota, Rossell (9), Botifoll (4).

Àrbitres: Xavier i David Malpartida Tous, van excloure a la local Kabiesz (06:38) i per a les visitants Célia Fernández (2) (17:03 i 43:06), Delgado (2) (04:53 i 56:29) i Xicota (33:26).

Parcials: 1-4 (5′); 4-6 (10′); 7-8 (15′); 11-10 (20′); 11-14 (25′); 13-16 (descans); 15-17 (35′); 18-18 (40′); 21-19 (45′); 24-23 (50′); 26-26 (55′); 30-27 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Lliga Catalana, després de la vint-i-cinquena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: