IniciAtletismeCurses de MuntanyaAbel Carretero i Paula López Forés s'imposen en la Cursa 4 termes...

Abel Carretero i Paula López Forés s’imposen en la Cursa 4 termes de Mont-roig

Abel Carretero (CE La Cameta Coixa de Miravet), va ser el més ràpid en efectuar el recorregut de la Cursa 4 ternes de Mont-roig, del Circuit de Tarragona, invertint un temps de 2:46’33”, seguit en segon i tercer lloc respectivament per Òscar Cames (CE l’Areny), 2:54’58” i Isaac Salvat, 2:56’43”.

La primera classificada femenina va ser la rapitenca, Paula López Forés (Team Gozalbo), amb un registre de 3:59’23”, amb segon lloc per a Paqui Miranda, 4:02’02”, i tercer de Beatriz Vàzquez Pascual, 4:09’15”.

La Trail Clàssica, la més llarga de les quatre modalitats de què constava la prova, organitzada pel CE l’Areny amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig, va tenir un recorregut de 31 quilòmetres, i 1600 metres de desnivell, pels municipis de Mont-roig del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip, per molts senders recuperats, passant per zones espectaculars, com la Muntanya Blanca i la muntanya de l’Areny, que transcorre per llocs fascinants com el Portell de l’Escagassat, la cova del Blai, les Set Crestes, el Puig del Cabrafiga, el Molló dels quatre Termes, l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, o el barranc de la Mina de les Nines.