IniciAtletismeCrosAdam Maijó bronze al Campionat del Món Universitari de cross curt

Adam Maijó bronze al Campionat del Món Universitari de cross curt

Adam Maijó ha culminat una excel·lent actuació, al Campionat del Món Universitari de camp a través, i després de la medalla de plata en el relleu mixt de 3 quilòmetres, s’ha penjat la de bronze, per col·laborar amb la gran actuació de la selecció espanyola, amb cinc medalles durant els dos dies de competició, per retornar a l’atletisme espanyol universitari, el potencial que no tenia des de fa 20 anys. A nivell individual, l’última ocasió en que s’havia aconseguit una medalla que no fos per equips.

En la prova llarga amb recorregut de 3 quilòmetres, Adam Maijó es va trobar amb el principal obstacle dels representants sud-africans Domingo i Swart durant gran part de la cursa. També hi anaven atents el campió d’Europa sub-23 de 3000 obstacles Alejandro Quijada i el recent campió d’Espanya sub-23 Miguel Ángel Martínez Chazarra.

Finalment, Keanu Cameron Domingo va liderar el doblet sud-africà, amb un temps de 7.58, per davant de Christopher Liam Swart i Adam Maijó, que van entrar en segon i tercer lloc respectivament. L’atleta de Batea, aconsegueix la seva primera medalla internacional, liderant la gran actuació espanyola amb Quijada, quart i Martínez Chazarra quint.