IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó i Arnau Padrosa medalla d'or al català d'atletisme sub-20

Adam Maijó i Arnau Padrosa medalla d’or al català d’atletisme sub-20

ESPORTS // Adam Maijó (AA Catalunya), i Arnau Padrosa (UA Montsià), van pujar al més alt del podi al Campionat de Catalunya d’atletisme en les categories sub-18 i sub-20, disputat a l’Estadi Municipal d’Igualada.

En la categoria sub-20, Adam Maijó, es va imposar en la prova dels 3000 metres, amb un temps de 8:33:99, el que representa a més per a l’atleta de Batea, superar el rècord dels campionats, reduint en 36 segons i 16 centèsimes el que estava en poder d’Arnau Sala (UA Lleida), amb 9:09:15, aconseguit en la passada edició.

Arnau Padrosa va aconseguir la victòria en la prova de salt de perxa amb un salt de 4,50, imposant-se en la prova amb solvència.

També va pujar al podi Pol Torrent (UA Montsià+a), en els 1.500 metres amb 4:05:81, mentre ocupava una meritòria quarta plaça en els 800, amb 1:57:58.

Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Toni Giménez, es va penjar la medalla de plata, en els 400 metres, amb 51:51, i Víctor Martí, el bronze en els 10.000 metres marxa, 1:00:21:92. La seua companya d’equip Laia Monforte va ocupar la quarta plaça també en els 400, amb 1:02:61.

En la categoria sub-18 medalles de bronze per als atletes de la UA Montsià, Ferran Eixarch en salt de perxa, amb 4,00, i Maria Vidal, en salat de llargada, 5,06, Edgar Valldepérez va finalitzar quint en els 800 metres, 2:02:80