IniciPoliesportiuMóra la Nova estrena nou parquet a la pista del Pavelló Municipal

Móra la Nova estrena nou parquet a la pista del Pavelló Municipal

MÓRA LA NOVA // L’Ajuntament de Móra la Nova ha celebrat aquest dimarts passat un petit acte d’inauguració del nou parquet del Pavelló Municipal amb la participació de representants de tots els clubs esportius del municipi. 

El nou parquet és flotant i esmorteix l’impacte dels jugadors. L’anterior parquet, que feia 23 anys que estava instal·lat, es va haver de substituir perquè es va fer malbé al desembre, a causa d’una fuita d’aigua a la sala de calderes. “Va ser una mala sort perquè el parquet que teniem era de molta qualitat i estava en molt bon estat, però vam haver de fer l’esforç d’instal·lar-ne un de nou”, ha assegurat el regidor d’Esports de Móra la Nova, Ferran Rosich. 

El cost total de la instal·lació del parquet ha estat 92.000 euros. La majoria s’ha finançat a través de l’assegurança i el 40% restant amb diners que estaven pressupostats per les Festes Majors, les piscines i la Revetlla de Sant Joan, que finalment no es van celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

A més de la pista, el Pavelló Municipal també estrena nova il·luminació de LED. “Un dels nostres propòsits des de que vam entrar a govern és la sostenibilitat i l’estalvi energètic”, ha expressat Rosich. Aquest canvi de llums s’ha fet mitjançant una subvenció del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC). 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies