IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó medalla d'or en els 3000 metres al català d’atletisme sub-20

Adam Maijó medalla d’or en els 3000 metres al català d’atletisme sub-20

BATEA // Adam Maijó (AA Catalunya), segueix en un excel·lent moment de forma, sumant una altra medalla d’or, en aquesta ocasió amb motiu de la disputa del Campionat de Catalunya d’atletisme en les categories sub-18 i sub-20.

L’atleta de Batea, es va imposar en la prova dels 3000 metres, sub-20, amb un temps de 8:33:99, el que representa a més, superar el rècord dels campionats, reduint en 36 segons i 16 centèsimes el que estava en poder d’Arnau Sala (UA Lleida), amb 9:09:15, aconseguit en la passada edició. En segon lloc va entrar el seu company d’equip Gerard Ribé, 8:58:34 i tercer Riduan Boulbayem (CA Igualada), 8:58:34.

Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Toni Giménez, es va penjar la medalla de plata, en els 400 metres, amb 51:51, amb or per Oriol López (AA Catalunya), 50:38, i Víctor Martí, el bronze en els 10.000 metres marxa, 1:00:21:92. La seua companya d’equip Laia Monforte va ocupar la quarta plaça també en els 400, amb 1:02:61.

En la categoria sub-18 medalles de bronze per als atletes de la UA Montsià, Ferran Aixach en salt de perxa, amb 4,00, i Maria Vidal, en salat de llargada, 5,06, Edgar Valldepérez va finalitzar quint en els 800 metres, 2:02:80.