IniciHandbolL'Amposta-Lagrama debuta amb derrota a la Divisió d'Honor de Plata d'handbol davant...

L’Amposta-Lagrama debuta amb derrota a la Divisió d’Honor de Plata d’handbol davant un dels favorits

AMPOSTA // Els inicis del segon període van resultar decisius en la derrota per 20-23 de l’Amposta-Lagrama, en la primera jornada de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol. El Sant Vicenç va demostrar ser un dels favorits en la lluita per les primeres posicions, però després d’un inici un tan vacil·lant en l’aspecte ofensiu amb iniciativa visitant, van reaccionar per arribar a la mitja part amb una mínima renda favorable (11-10).

En la segona part el Sant Vicenç va prémer fort en defensa, provocant molts errors en l’atac ampostí i un parcial d’1-6, coincidint a més amb dues exclusions locals. El temps mort de Sasa Jovic amb 17-21 a falta de poc més de cinc minuts, es va traduir amb una major igualtat en el joc, però les locals ja sempre van anar a remolc, amb poques opcions de remuntar. Gemma Gàlvez amb vuit gols i Erika Graciani amb sis, van ser les més efectives per part ampostina.