IniciMotorTrialAdam Raga afronta una de les últimes oportunitats al GP de Cahors

Adam Raga afronta una de les últimes oportunitats al GP de Cahors

Adam Raga (TRRS) apurarà les seues opcions de pujar al podi al Mundial de Trial a l’aire lliure, en la penúltima cita del calendari a la ciutat francesa de Cahors, abans de la disputa de les dos últimes, que tindran com a escenari la localitat italiana de Ponte d e Legno el 17 i 18 de setembre.

Fidels a la idea principal que els ha guiat al llarg de més de vint edicions de trial urbà, els organitzadors han cuidat especialment les dotze zones, que els pilots hauran de completar dues vegades cadascuna, amb el recorregut situat al llarg de les dues ribes del riu Lot que travessa la localitat. L’espai entre els dos ponts principals de la ciutat: el de Valentré i el d’entrada a Cahors comptarà amb alguns trams establerts a la platja de les Acàcies. La prova constarà de dues voltes al circuit semiurbà.

S’han condicionat màxim d’espais tan naturals com ha estat possible, utilitzant materials com la pedra, la fusta i la terra. Per a aquesta cita del mundial de trial de motos s’han introduït una sèrie de novetats pel que fa a les zones, habilitant una de fusta a prop de la font de Chartreux i cinc, davant de les quatre de l’any passat, al planter darrere de Cahors Saveurs, dues de les quals són de terra. Zones més ondulades, més espectaculars, amb recorreguts més exigents perquè el nivell continue augmentant.

Per a algunes zones les feines d’implantació van començar al juliol. Els voluntaris han treballat intensament per obtenir una cuidada instal·lació guiada per complaure tant el públic com els pilots.

S’han creat àrees espectaculars en què els pilots podran expressar tot el seu talent, assegurant el seu atractiu i altres habilitades, més properes perquè el públic sigui el centre de l´esdeveniment.

Els espectadors, que s’esperen per milers per a aquest esdeveniment completament gratuït (inclòs l’espectacle de motocicletes i bicicletes i el concert Superbus dissabte a la nit als carrerons Fenelon), tindran un seient de primera fila per presenciar les evolucions dels millors pilots del món.

Els pilots que disputaran aquest cap de setmana la cita francesa del mundial de trial de motos hauran de completar dotze zones, dues vegades cadascuna. Les zones 1 a 5 s’ubicaran al planter darrere de Cahors Saveurs, la zona 6  prop de la font de Chartreux, les 7 i 8 a Alley des Soupirs, les zones 9 i 10 place des Acacias, i les zones 11 i 12 l’estacionament de Chartreux on començarà i també s’ubicarà el pàdoc.

La prova es disputarà el diumenge ales 10:00 hores, i a les 16:30 està previst l’anuncia de les classificacions i el lliurament de trofeus.

Toni Bou arrriba a la cita francesa amb un total de 134 punts, i els pronòstics favorables per poder assegurar-se un altre títol mundial. El segon lloc és per a Jaime Busto amb 108, el tercer de Jeroni Fajardo amb 86, i Adam Raga en troba en la quarta plaça ambn 84.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies