IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer comença la seua participació al Torneo de Liga Nacional de...

Joan Ferrer comença la seua participació al Torneo de Liga Nacional de Fuerza en la primera prova a Boñar

La Liga Nacional de Fuerza, arrenca aquest dissabte a les 18:00 hores amb la disputa de la primera prova del calendari, que tindra com a escenari al Soto de la població lleonesa del Boñar i amb la participació del deltebrenc Joan Ferrer que parteix entre els màxims favorits.

Les proves previstes són les següents:

1a Prova-Arrossegament de camió de 15 tones dempeus amb corda: L’atleta intentarà arrossegar dempeus amb ajuda d’una corda un camió de 15 T al llarg de 20 metres, en un temps inferior a 90 segons.

2a Prova-Aixecament de cilindre a repeticions: L’atleta intentarà aixecar un cilindre amb el pes desitjat (120 o 140 kg) el màxim nombre de vegades en un temps de 90 segons. L’atleta escollirà el pes per fer repeticions completes, del terra fins a encaixar el cilindre per sobre del cap amb espatlles, maluc i genolls totalment bloquejats. L’atleta que efectue una repetició amb 140 kg té preferència a la classificació sobre tots els atletes i totes les repeticions que hagen pogut realitzar amb 120 kg.

3a Prova-Llançament de la Bola LNF: Amb la tècnica del clàssic Llançament de Pes (bola de 7,260 kg), cada atleta llançarà tres cops la Bola de la LNF, d’un pes de 12,300 kg. Guanyarà el que més lluny la llance després de tres intents.

4a Prova-Aixecament de Bola per sobre de suport: Cal elevar una bola de 135 kg el major nombre de vegades possible per sobre d’un llistó d’1,45 m en un temps de 90 segons.

5a Prova-Combinada amb bolcada de cotxe: Caldrà recórrer 15 m amb un jou de 370 kg sobre les espatlles, per després fer un esprint de 15 m. i bolcar un cotxe de prop de 1.000 kg, tot això en un temps inferior a 90 segons.

Els vuit atletes que disputaran el Primer Torneig seran els cinc classificats del passat any (Roberto Rodríguez, Juan Ferrer, Pedro Cordón, Miquel Àngel Caldentey i Daniel Aroca) i els classificats del Torneig Preliminar (Matthew Riddall, Víctor Casado i Adrián Vela).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies