IniciMotorTrialAdam Raga finalitza en quinta posició el Mundial de Trial a l'aire...

Adam Raga finalitza en quinta posició el Mundial de Trial a l’aire lliure

Ha estat una edició del Mundial de Trial a l’aire lliure per a oblidar, per part d’Adam Raga (TRSS), al que la intervenció quirúrgica que va patir, ha influït de forma molt negativa en la seua trajectòria, i la classificació final. El pilot d’Ulldecona, ha ocupat finalment la quinta posició, la seua pitjor des del 2001.

La localitat de Vertolaye, que es va estrenar al calendari del Mundial TrialGP, va suposar una dura prova per als millors pilots de trial del món, amb zones amb costerudes pujades i enormes roques en un vessant densament arbrat, al qual s’afegien seccions amb obstacles artificials al començament i al final de cada volta, que van donar lloc a altes penalitzacions. El temps límit també va ser un factor a tenir en compte, ja que la majoria dels participants van patir penalitzacions a la primera volta.

En la primera jornada Adam Raga va ocupar la quinta posició, acusant les sis penalitzacions per temps. Toni Bou (Montesa), s’imposava i s’assegurava el disseté triomf consecutiu del Mundial. La segona i tercera posició respectivament, han estat per a Jaime Busto (Gas Gas), el seu rival més directe, i Gabriel Marcelli (Montesa).

En la segona jornada, Adam Raga en una prova intranscendent per a les seues aspiracions, va ocupar la vuitena posició, d’una última prova dominada també per Toni Bou, compartint podi de nou amb Jaime Busto i Gabriel Marcelli.

Disputades les set proves del Mundial, la classificació general ha acabat encapçalada per Toni Bou, amb 271 punts, seguit de Jaume Busto, 236; Gabriel Marcelli, 191; Matteo Grattarola, 169, y Adam Raga en quinta posició amb 155.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 48

Últimes notícies