IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba quinzé al Gran Premi de Catalunya a Montmeló

Jeremy Alcoba quinzé al Gran Premi de Catalunya a Montmeló

Jeremy Alcoba acudia molt motivat al Gran Premi de Catalunya, onzena prova del Mundial de Moto-2, en la que va competir a casa i davant dels seus familiars, amics i seguidors.

Va ser una carrera molt lluitada, en la que partia des de la setzena posició de la graella de sortida. El pilot jesusenc del QJ Motor Gresini Racing, va trobar immediatament les sensacions adequades amb la moto, fins al punt que en algun moment va pensar a poder reduir la distància amb els primers. Va competir al màxim, però va tenir problemes al quart sector, especialment a la segona meitat de la cursa. No es va resignar i va lluitar per poder puntuar, objectiu que va aconseguir en creuar la meta en la quinzena posició.

Va ser una carrera per oblidar, en canvi, per al seu company d’equip Filip Salač, que no va poder agafar velocitat i va perdre diverses posicions, fins al punt d’optar per retirar-se a cinc voltes del final.

Jake Dixon es va emportar la victòria i el segon triomf Moto2. El pilot britànic va certificar el seu triomf a l’última volta amb tot i la forta oposición d’Arón Canet que va entrar, en segon lloc, a 0.205. El gironí Albert Arenas va conquerir el seu primer podi amb la tercera posició a 1.027. Pedro Acosta que ha arribat a liderar la cursa va entrat en sisè lloc, a 3.664, però augmenta la seua renda en el lideratge davant Tony Arbolino que no va puntuar.

Al final, Jeremy Alcoba, entrava, en quinzè lloc, a 11.183, sumant un punt, i no estava del tot satisfet del resultat: “Estic una mica decebut, sabia que podíem haver aconseguit més en aquesta cursa. Em vaig sentir molt bé amb la moto als tres primers sectors, tant que vaig pensar que podria arribar al grup capdavanter, però després estava perdent tot a l’últim tram i això em va impedir agafar algun rebuf a la recta. Ho he donat tot i estic content d’haver acabat la carrera més a prop del grup capdavanter, però estic decebut amb aquest quinzé lloc. La propera cursa serà la de casa de l’equip i ho tornarem a intentar”.
A la classificació general es consolida encara més al primer lloc, Pedro Arenas amb 186 punts, seguit de l’italià Tony Arbolino amb 164, i el britànic Jake Dixon amb 142. Jeremy Alcoba continua setzé amb 33.
El cap de setmana que ve arribarà el moment de Misano, la cursa de casa de l’equip Moto2 QJMotor Gresini Racing, que representa una oportunitat per reivindicar-se i concloure el darrer esdeveniment abans del llarg tram final de temporada.