IniciMotorTrialAdam Raga, quint en la primera prova del Mundial al Palau Sant...

Adam Raga, quint en la primera prova del Mundial al Palau Sant Jordi

Adam Raga va començar la seua participació en una nova edició del Campionat Mundial FIM X.Trial Indoor, en quinta posició.

Els millors pilots de trial del món es van reunir a Barcelona el cap de setmana passat per competir en l’emblemàtic Palau Sant Jordi, amb presència d’uns 7.500 espectadors, en un programa que va consistir en 5 seccions espectaculars, que els pilots van haver de completar en 5 minuts com a màxim durant la primera ronda, en 4 durant la segona, amb 6 seccions per als finalistes.

El pilot d’Ulldecona estava participant a la seua segona carrera de l’any amb la nova moto de la marca Sherco, després d’acabar segon al Sheffield International Trial el mes passat. Tenia un bones sensacions en la nova moto, però el nivell de dificultat va ser molt alt. La zona Hebo va ser determinant perquè la majoria de pilots van marcat la màxima penalització (5 punts). El pilot d’Ulldecona amb 6 punts totals, va competir a bon nivell, però es va quedar sense opcions de classificar-se per a la final, després de sumar 5 punts de penalització en la primera zona de la segona ronda. Ocupant la quinta posició amb 10 punts, per un total de 16 en les dues zones, per darrere de Benoit Bincaz amb 9. Van accedir a la final Toni Bou (Montesa), Jaime Busto (Gas Gas), dos , i Gabriel Marcelli (Montesa). En la final es va imposar Toni Bou, amb segon lloc de Busto i tercer Marcelli.

Adam Raga estava bastant satisfet de l’adaptació de la nova moto, però no tant del resultat final: “Vaig tenir bones sensacions amb la moto, amb un bon rendiment. He pilotat bé i he fet algunes passades molt bones. El resultat no és el que volia, però espero ser més competitiu a la propera prova i repetir el meu resultat de Sheffield”.

L’activitat del Mundial X-Trial, tornarà el mes de març amb les proves en territori francès. La segona el dia 15 a Chalon-sur-Saône i la tercera el 22 a Niça.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies