IniciAtletismeCrosDestacada actuació ebrenca al català de promoció de trail

Destacada actuació ebrenca al català de promoció de trail

Olesa de Montserrat va viure un cap de setmana de gran ambient d’atletisme, amb dues proves destacades dins del calendari de la Federació Catalana. El dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya de promoció, en un magnífic escenari, amb un terreny dur però molt ben treballat.

Pel que fa a la prova sub 16, Marc Benavent del CA Ascó, va ser campió de cros català a Mataró i es va convertir en nou campió de trail. Benavent va tancar la cursa amb una marca de 20’07”, en un circuit amb una volta menys, de 5,050 quilòmetres i 305 metres de desnivell positiu, seguit d’Ernest Torrent, del Yetis Collserola, medalla de plata amb 20’25”, i el tercer lloc d’Íker Ballesteros, de l’Atletisme Terres de l’Ebre, que es va penjar el bronze. La sèptima posició va ser per a Jan Queral (UA Montsià), amb 21’53”.

Queralt Casacuberta va ocupar l’octava posició de la categoria sub-18, amb un temps de 46’24, en efectuar el recorregut de 7,850 quilòmetres i 305 metres de desnivell positiu, formant part del JAB Berga, que es va proclamar campió per equips de la categoria, juntament amb Aina Civil, Berta Boix, Berta Rota i Sofia Casas. Queralt Pinyol (CA Ascó), va finalitzar en dècima posició amb 47’42”.