IniciMotorTrialAdam Raga torna al podi en la segona prova del Mundial a...

Adam Raga torna al podi en la segona prova del Mundial a Wiener Neustadt

Adam Raga va tornar a ser un pilot habitual en el podi del Mundial FIM X-Trial, i després de la quarta posició en la primera cita al Palau Sant Jordi, va finalitzar en la tercera, de la segona prova disputada a l’Arena Nova, a la localitat austríaca de Wiener Neustadt.

Des del 2014 a Sheffield, el pilot d’Ulldecona sempre havia pujat al podi en totes les proves, i ha tornat a ocupar posicions de privilegi.

La victòria va ser per a Jaime Busto (Gas Gas), tercera de la seua carrera esportiva al Mundial, amb segona i tercera posició per a Toni Bou (Repsol Honda) i Adam Raga (TRRS).

Van ser els tres pilots protagonistes d’una final, amb Toni Bou va penalitzar amb un 5 en la segona zona, i Toni Busto es va situar al capdavant amb molta efectivitat en les quatre primeres seccions, mentre Adam Raga acumulava un 9 de penalització i Bou amb 5, perdia moltes de les seues opcions de victòria. A la penúltima secció, Raga sumava un punt empatant amb Bou a 10 i Busto passava a zero aconseguint la victòria de forma matemàtica.

Finalment, a l’última zona es va decidir la lluita pel segon lloc, ja que Raga, va sumar cinc punts de penalització i Bou, l’ha va passar a zero, i va sumar els dos punts addicionals per ser el millor a cadascuna de les dues primeres rondes. Jaime Busto va finalitzar amb 8 punts de penalització, per 10 de Toni Bou i 15 del pilot d’Ulldecona.

A la classificació general i després de dos proves disputades, Toni Bou, continua al capdavant amb un total de 38 punts; cinc més que Jaime Busto, que escala fins al segon lloc. Gabriel Marcelli és tercer amb 24 punts; tres més que Adam Raga situat en quarta posició.

Adam Raga va finalitzar bastant satisfet del resultat tot i reconèixer que en la final li va faltar més regularitat “estic feliç d’haver tornat al podi. Ha estat complicat, però el tercer lloc és un bon resultat. A la primera ronda m’he sentit molt a gust. La segona ha estat més dura i a la final he combinat algunes errades amb accions molt bones. Cal seguir en aquesta línia i ser més competitiu a la pròxima prova”.

La següent prova del Campionat del Món de X-Trial 2023 arribarà el 25 de març amb la disputa del X-Trial Pamplona.