IniciPoliesportiuHoquei PatinsUn CHP Amposta de més a menys encaixa una nova derrota

Un CHP Amposta de més a menys encaixa una nova derrota

Continua la ratxa negativa de resultats del CHP Amposta, i s’agreuja la seua situació. La derrota per 6-4 al pavelló Can Passanals davant el HC Montbui, complica encara més les seues aspiracions de permanència a Segona Catalana.

L’equip ampostí va protagonitzar un primer temps amb un bon joc. Els locals es van avançar en la primera fase del partit, però el conjunt dirigit per Jordi Mirado, va remuntar amb dos gols de Robert Carles. A pocs segons per finalitzar la primera part, l’equip local va situar l’empat a dos gols al marcador.

A la segona part el Montbui es va posar de nou per davant, però va arribar la resposta de nou per part de Robert Carles, per fer pujar l’empat a tres al marcador. L’equip ampostí va estar poc encertat en el remat, mentre els locals, van estar més efectius davant la porteria defensada per Pau Fernández, sentenciant amb tres gols més. Ja en la recta final Josep Garcia de falta directa va reduir diferències, però sense gaire temps per intentar sumar algun punt.

El pròxim divendres, rebran en la quarta jornada a les 21:45 hores al CP Vilafranca, tercer classificat amb 14 punts, 7 més que els ampostins, que ocupen l’últim lloc de la taula classificatòria, i necessiten reaccionar si volen continuar tenint opcions de mantenir la categoria.