IniciHandbolL'Handbol Amposta competix però cau a la fase final

L’Handbol Amposta competix però cau a la fase final

L’Handbol Amposta no va poder donar la sorpresa al pavelló municipal de l’OAR Gràcia, perdent davant un dels favorits en la lluita per l’ascens. La situació de l’equip ampostí, amb la baixa de Georgina Vila, continua sent delicada, tot i que també es va produir la derrota dels seus rivals més directes.

El partit va ser gairebé una repetició dels que disputa esta temporada. El conjunt dirigit per Marc Fornós, competeix a bon nivelldurant tot el partit, però baixant el ritme a la segona part,sobretot en l’última fase del partit.

Després d’un 3-0 inicial, l’Handbol Amposta va millorar, i el joc es va igualar, mantenint l’equip vallesà una mínima renda, fins a l’empat a 12 gols, provocant el temps mort per part de l’entrenador local Carolina Carmona. Es va mantenir l’equilibri de forces, sense un clar dominador, arribant-se al descans amb una mínima avantatge de les locals (14-13), amb tot per decidir en el segon període. L’Handbol Amposta va empatar a 14 gols, però coincidint amb l’exclusió de Pagà, va encaixar un parcial 4-0, que va permetre a l’OAR portar sempre la iniciativa al marcador.

No es va resignar l’equip ampostí a la derrota, donant molta rèplica al seu potent rival. La igualtat es va mantenir pràcticament durant tot el segon període. Al minut 17, l’equip ampostí perdia només per tres gols 21-18, però en la recta final, les jugadores locals van fer un parcial de 5-0, per arribar al final, coincidint amb la màxima renda del partit. Un resultat un tan enganyós, que no reflecteix la igualtat existent durant gairebé tota la confrontació.

OAR GRÀCIA SABADELL, 31 (14)
CLUB HANDBOL AMPOSTA, 21 (13)

OAR Gràcia Sabadell: Buxo, Prat (2), Irene Garcia (4), Magrinya, Paula Pérez (1), Marin (1), Pascual (6), Marrugat (3), Martin (3), Fiona Monllor, Maria Montllor, León, Serna (1), Jana Garcia, Sobrepera (6), Falgueras (4).

CH Amposta: Ferré i Lázaro, Uliaque, Haro, Rieres (3), Juncosa (2), Pujol (2), Domingo (2), Núria Ventura, Pagá (1), Maria Ventura (3), Gasca (2), Simón (4), Caballé (2).

Àrbitres: Oriol Grebol Banus i Miquel Vigo Azuaga, van excloure les visitants, Núria Ventura i Pagà.

Parcials: 3-1 (5′); 6-5 (10′); 8-5 (15′); 8-7 (20′); 12-10 (25′); 14-13 (descans); 16-14 (35′); 19-15 (40′); 20-16 (45′); 24-19 (50′); 27-21 (55′); 31-21 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la vint-i-dosena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: