IniciPoliesportiuAtletismeRipollés i Conde medalla de plata a l'estatal sub-18 d'atletisme

Ripollés i Conde medalla de plata a l’estatal sub-18 d’atletisme

Els representants de la UA Montsià, Adrià Ripollés i Roger Conde, es van penjar la medalla de plata, al Campionat d’Espanya de atletisme sub-18, disputat a la Pista Coberta Gil Pérez de Salamanca.

Roger Conde va finalitzar en segona posició de la prova dels 400 metres llisos, invertint un temps de 48.78, millorant la seua marca de 49.19, que li va permetre obtenir la medalla d’or el passat mes de febrer, al Campionat de Catalunya. La primera posició va ser per a Aaron Gastón (EA Alcampo Scorpio 71), amb 48.59, i el bronze per a Ignacio Cruceira (Bahia Algeciras), 49.92.

També va fer medalla de plata Adrià Ripollés en la prova de salt de perxa, amb un registre de 4,91, momes superat per Fabio Marco (Zaragoza Atletismo), 4,96. El saltador de l’equip ampostí, que també havia pujat al més alt del podi al Campionat de Catalunya, i a més va millorar en 11 centímetres la seua marca personal. En tercer lloc, es va classificar Asier Añorga (Real Sociedad), 4,81. L’altre representant de la UA Montsià Àritz Fernández, va ocupar l’octava posició amb un millor salt de 4.01 metres, nova marca personal. La seua companya d’equip Maria Reverté, va acabar en tretzena posició en la final de salt de llargada, amb una marca de 5,14.

En la prova dels 60 metres tanques, l’actua’l campió de Catalunya, Mario Stefanov (CA Ascó), va ocupar una meritòria quinta posició, amb un temps de 8.05, millorant el seu anterior registre personal de 8.18, en una prova molt exigent de gran novell, en la que Ivan Garcia (Trops-Cueva de Nerja), es va imposar amb 7.70, que representa un nou rècord d’Espanya.Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Biel Calvet, es va classificar en la primera ronda, disputant la segona semifinal de 60 metres llisos, ocupant la quinta posició, amb 7.07, millorant marca personal, i a tan sols dos dècimes del quart Unai Yuste (Hospitalet At.), que va obtenir la classificació.