IniciPoliesportiuAtletismeAdrià Ripollés, or i millor marca personal en salt de perxa al...

Adrià Ripollés, or i millor marca personal en salt de perxa al Campionat d’Espanya sub-16 de clubs

Adrià Ripollés amb una excel·lent actuació, ha millorat el seu millor registre en la prova de salt de perxa, per millorar la seua marca i penjar-se la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de clubs sub-16, disputant al Palau d’Esports de Saragossa. El títol ha estat per al Playas de Castellón en la categoria masculina i el Trops-Cueva de Nerja en la femenina.

L’Agrupació Atlètica Catalunya, amb atletes ebrencs a les seues files, ha finalitzat en octava posició masculina i quinta femenina. Adrià Ripollés es va imposar amb autoritat amb un millor salt de 4,26, compartint podi amb Valentin Carpentier (Playas de Castellón), 3,85 i Lluc Subirós (Hospitalet At.).

La seua companya de la Unió Atlètica Montsià, Maria Reverté, va ocupar la quarta plaça en la prova de llargada amb una marca de 5,12, i Hugo Colomé de l’Atletisme Terres de l’Ebre, va ser sèptim també en llargada amb 6,10, i Biel Calvet també component del club tortosí va rebre una polèmica desqualificació en la prova dels 300 metres.

Per la seua banda, Andrea Sabou va debutar en la temporada 21-22 de pista coberta a Sabadell en la primera jornada de controls de la Federació Catalana d’Atletisme. Va córrer els 60 metres llisos,. on va fer millor marca personal amb 8″10 guanyant la tercera semifinal i després 8″16 a la final, obtenint l’octau lloc. En els 60 metres tanques va quedar quinta de la primera semifinal amb 9″56.