IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta supera a l'Hoquei Montbui amb solvència (2-6)

El CHP Amposta supera a l’Hoquei Montbui amb solvència (2-6)

El CHP Amposta no ha donat cap opció al seu rival, i s’ha emportat la victòria de la pista del Montbui, que li permet consolidar-se en la zona intermèdia de la taula classificatòria  de Segona Catalana.

L’equip ampostí va portar sempre la iniciativa, davant un lluitador conjunt local. Robert Carles va avançar als visitants culminant un bon contraatac portat juntament amb Pau Esquerré, i després d’una bona jugada col·lectiva, Pau Esquerrè aconseguir el segon gol, i posteriorment el tercer en una bona acció personal darrere de la porteria, aixecant la bola per dalt del porter local. En un altre ràpid contraatac Robert Carles augmentava la renda fina a quatre gols, encara que abans del descans, els locals van reduir diferències. A la segona part el Montbui va sortir amb molta decisió, per tant,d’intentar apropar-se més en el marcador, circumstància que es va consumar amb la consecució del segon gol local.

Els jugadors de l’equip dirigit per Jordi Mirado, van reaccionar per no donar marge a la sorpresa, i en el llançament d’una falta directa Joan Esquerré va marcar el quint gol, i en un contraatac Robert Carles va assistir a Ferran Pons, que aconseguia el sext gol per establir el definitiu 2-6, tot i que abans del final del partit el porter Juan Pablo Alba va aturar un penal.

HOQUEI MONTBUI, 2
CHP AMPOSTA, 6

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Ferran Pons, Joan Esquerré, Pau Estudillo, Robert Carles, Josep Pons, Pau Esquerré i Toni.
Gols: 0-1, Robert Carles; 0-2, Pau Esquerré; 0-3, Pau Esquerré; 0-4, Robert Carles; 2-5, Joan Esquerré; 2-6, Ferran Pons.

El pròxim dijous 16 de desembre l’equip ampostí jugarà a la pista del CN Reus Ploms.