IniciHandbolAEH Les Franqueses i FC Barcelona campions de la Lliga Catalana Infantil...

AEH Les Franqueses i FC Barcelona campions de la Lliga Catalana Infantil femenina i masculina

L’AEH Les Franqueses i el FC Barcelona s’han proclamat campions de la Lliga Catalana Infantil Femenina i Masculina, respectivament, a la fase final disputada, aquest cap de setmana, a Amposta.

En categoria femenina, les vallesanes van superar a la final a l’Handbol Sant Joan Despí, per 21 a 17. En semifinals l’AEH Les Franqueses es va imposar al conjunt amfitrió del CH Amposta per 18-25, i el Sant Joan Despi al CH Sant Andreu Orfila, 24-15. En el partit per decidir el tercer i quart lloc, el CH Sant Andreu Orfila va superar per 22-17 al CH Amposta.

Per part de l’equip ampostí que culmina una excel·lent campanya, van jugar Txell Ortí, Mònica Jiménez, Ainoa Ponce, Nahia Gombau, Miruna Elena Petriceanu, Nayade Bel, Cinta Cordorniu, Aroa Guillen, Liceth Cañas, Núria Boyer, Alexia Limbos i Duvi Beltran. Pel que fa a la categoria masculina, el conjunt blaugrana es va imposar a la final al KH-7 BM Granollers per, un ajustat, 31 a 29.

En semifinals el FC Barcelona va guanyar amb autoritat per 33-19 al CH Bordils Blanc, i també amb solvència el KH-7 BM Granollers al CH Sant Andreu Casa Bloc, 34-22. En la final el Barça va superar en un partit molt igualat al conjunt vallesà per 31-29,La tercera posició ha estat per al CH Sant Andreu Casa Bloc, que va superar per 28-27 al CH Bordils Blanc.

Tots vuit equips, els quatre femenins i els quatre masculins, disputaran la Fase de Sector del Campionat d’Espanya els pròxims 3, 4 i 5 de juny de 2022.