IniciFutbol2ª CatalanaGolejada infructuosa del Tortosa davant l'Aldeana (4-1)

Golejada infructuosa del Tortosa davant l’Aldeana (4-1)

Amb el resultat del dissabte entre el Cambrils Unió i el Reddis (1-0) els tortosins van saltar al camp conscients que se’ls havia esfumat tota probabilitat de poder seguir lluitant per la plaça d’ascens que es va resoldre en favor dels cambrilencs.

Sabedor ja el CD Tortosa de la impossibilitat de l’ascens, el partit que tancaria la temporada al municipal Josep Otero perdia tota emoció i alliberava de la pressió pel valor dels punts en joc als jugadors de Jordi Fabregat per oferir, davant un Aldeana també amb els deures fets i la permanència assegurada, una actuació amb certa relaxació i tranquil·litat, afrontant la cita sense més aspiració que sumar els tres punts davant els aficionats. I van fer-ho amb una àmplia golejada, els tortosins que durant la primera meitat van gaudir de les millors ocasions. Als primers compassos Konu ja advertia de les intencions dels tortosins amb una rematada de la frontal potent que rebutjava el debutant porter aldeà Gerard March amb els punys. Als cinc minuts, un fora de joc innexistent de Guillem li privava als de Fabregat d’avançar-se al marcador quan arrancava en posició legal entrant des de la dreta de l’atac i l’àrbitre assistent assenyalava equivocadament la posició antirreglamentària del davanter tortosí. El Tortosa s’agradava durant la primera meitat i en una pilota filtrada per a De la Torre, es quedava sol davant el porter aldeà i rematava salvant amb la punta del peu el porter desviant el possible 1-0 i poc més tard era Yassine qui provava sort amb una rematada des de la dreta a la que responia Gerard amb encert per evitar el gol tortosí. No podria evitar-ho en una combinació per l’esquerra on Yassine assistia a Konu a la frontal de l’àrea on en acció personal ajustava bé el seu remat al primer pal i trencava l’equilibri al marcador. Això donava pas a cinc minuts bojos on es produien tres gols, dos dels locals i un dels visitants per a deixar la incertes per a resoldre de cara al segon temps amb el 2-1 amb que s’arribava al descans. Era en una falta pràcticament al vèrtex de l’àrea comesa per Barry sobre Konu que aprofitava Duran per a marcar aprofitant que el porter feia dos passes cap al primer pal per a sorprendre’l al pal del porter (34′). No obstant això, reacció immediata dels aldeans que responien amb el gol que els tornava a enganxar al partit després d’una ràpida transcisió entre Páez i Nacho que definia el migcampista de la Unió amb una rematada des de la frontal creuada al pal llarg on Rojas no podia evitar el gol visitant. Així s’acabava el primer temps, amb tot per decidir de cara a la segona meitat.

Al primer minut de la represa, Duran donava un avís seriós de quines serien les intencions d’un conjunt tortosí que es volia acomiadar de l’afició amb bon regust de boca, enviant una rematada des de la frontal que petava al travesser. Tot i això, el ritme era més trencat i no van gaudir de la fluïdesa que havien oferit durant els primers quaranta-cinc minuts. Poc va tardar a ampliar les distàncies al marcador, fruit d’una recuperació a la zona ampla que obrien a la dreta per a Guillem que centrava cap al segon pal on Konu rematant acrobàticament de semi-tisora superava al porter aldeà amb una rematada ajustada al primer pal (51′). En una centrada des de l’esquerra al segon pal, Duran marcava amb el cap i arrodonia el marcador definitiu (86′) que tancava la temporada al municipal Josep Otero.

Podeu veure el resum del partit al minut 1:08:52 al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Podeu veure la classificació després de la penúltima jornada de la segona volta de la lligueta d’ascens a primera catalana, clicant la imatge inferior: