IniciPoliesportiuRemAina Cid i el Club Nàutic Amposta guardonats en la Gala dels...

Aina Cid i el Club Nàutic Amposta guardonats en la Gala dels Premis Nacionals de Rem 2019 i 2020 a Ourense

Aina Cid i el Club Nàutic Amposta seran protagonistes destacats en la Gala del Rem Espanyola, organitzada per la Federació Espanyola de Rem, per reconéixer a les persones i instruccions els mèrits acumulats durant l’any o, si escau, els d’una vida dedicada al rem al llarg de la seua carrera.

La irrupció de la pandèmia motivada per la Covid-19 va impedir la celebració d’aquesta Gala durant el passat any 2020, per la qual cosa es celebra la Gala del Rem corresponent als premis 2019 i 2020.

La Gala se celebra diumenge dia 5 de desembre a Laias (Ourense), dins dels actes previstos per al Congrés-Seminari de rem del 2021, que te com a principal objectiu la revisió i anàlisi de totes les circumstàncies que envolten el rem estatal, amb la mirada posada en el seu creixement i en l’adopció de bones pràctiques que permeten i el potencien.

Aina Cid i la seua companya en el dos sense timoner, Virgínia Díaz rebran el premi al remer/remera del 2019 i millor remera del 2020, i el Club Nàutic Amposta, el premi al rem femení del 2019.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies