IniciAtletismeCurses de MuntanyaAitor Tomàs i Gemma Colomé els més ràpids en finalitzar la Cursa...

Aitor Tomàs i Gemma Colomé els més ràpids en finalitzar la Cursa de Fites

La Pobla de Massaluca va viure una jornada de gran ambient esportiu, amb la disputa de la tretzena edició de la Cursa de les Fites, prova inclosa en el calendari del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, que va transcórrer per un recorregut, amb dos alternatives de 23 i 18 quilòmetres, de senders i camins, amb vistes panoràmiques espectaculars del Matarranya i l’Ebre, passant per zones històriques de la Guerra Civil, incloent-hi algunes trinxeres. Amb la marxa al final van prendre part en la prova un total de 233 participants.

En la prova llarga es va imposar Aitor Tomàs (CE Ulldecona), amb un temps d’1:55:37, seguit de Xavier Ayala (Atmosfera Trail), 1:55:42, i Vicent Herrera (CEE La Foradada), 01:57: 41.

La primera femenina va ser Gemma Colomé (Borges Trail), 2:18:54, amb segona posició de Núria Florencio (CCE Serres del Mestral), 2:21:53, i tercera, Judit Lamas (UA Montsià), 02:21: 55. A la cursa exprés es va imposar l’atleta de Corbera d’Ebre, Jordi Julià, amb un registre d’1:37:40, entrant per davant de Joan Carles Comas (Fent Sendera), 1:40:45, i Jesús Tomàs de Casp, 01:42:08. Les tres primeres classificades femenines per aquest ordre van ser, Patricia Duran (Sílvia Hill Fisioteràpia), 2:03:41; Susana Castells (CE Trencacims), 2:08:06, i Júlia Rius (CD Madteam), 2:10:13.