IniciPoliesportiuRemEls remers ebrencs es queden també sense el campionat d'Europa absolut ...

Els remers ebrencs es queden també sense el campionat d’Europa absolut de Poznan

El nombre cada vegada més gran de casos  de coronavirus  arreu del món i les diferents accions de govern per tractar de contenir la transmissió de virus, així com l’impacte en l’entrenament dels atletes, s’ha tornat molt difícil i desaconsellable organitzar competicions internacionals durant el mes de juny de 2020.

La Junta Europea de Rem, el Equipo de Eventos de la FISA i el Comitè Organitzador de Poznan han estat en contacte regular des que va començar el brot. Totes les parts s’han adonat de la multitud de problemes que evitarien que els equips entrenin i viatgin durant els pròxims dos mesos, a més de les restriccions de viatge imposades per un nombre creixent d’autoritats nacionals, períodes de quarantena obligatoris i voluntaris i, en molts casos, la manca de cobertura d’assegurança per coronavirus en alguns països.

A causa d’aquests molts factors, han decidit ajornar al Campionat Europeu de Rem 2020, Poznan (Polònia), programada del 5 al 7 de juny, i estan explorant les dates alternatives al setembre o octubre de 2020 per organitzar l’esdeveniment a través d’una consulta amb les Federacions Europees de Rem.
Al marge del dos sense timoner de l’ampostina Aina Cid i la càntabra Virgínia Díaz, també havien estat  a les últimes concentracions Ismel Rifi (CR Tortosa), Victòria Cid i Núria Puig (CN Amposta). 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 62

Últimes notícies