IniciVoleibolAl Vòlei Roquetes li falta regularitat per poder superar al Cevol Torredembarra

Al Vòlei Roquetes li falta regularitat per poder superar al Cevol Torredembarra

El Vòlei Roquetes no va pogut superar al CEVOL Torredembarra en un duel molt igualat, on l’equip d’Iñaki Bescós s’ha imposat per la seua major consistència i sobretot regularitat. Els visitants han acabat amb una millor estadística en gairebé totes les facetes del joc, només amb empat en el capítol d’errors, amb 25 cada equip.

Els roquetencs han tingut les seues opcions, però una fase de desconcert en cadascun dels dos primers sets, han resultat determinants en el resultat final.

En l’inic molt d’equilibri de forces fins al 12-13, quan coincidint amb Carlos Mora al saque, el Cevol ha aconseguit un parcial 0-5 decisiu. El temps mort local,  sembla tenir efecte, però l’intent de reacció roquetenc no s’ha consumat, i el conjunt visitant s’ha avançat al marcador.

El segon set ha tingut un desenvolupament molt similar. Els roquetencs han començat portant la iniciativa, i l’encert en el bloqueig, els ha permès situar-se per davant amb 13 10. El joc ha entrat en una fase d’intercanvis i molta igualtat, però com hi havia succeït en el primer set, els roquetencs van pagar cars els moments de certes imprecisions i poc encert en la recepció i amb empat a 18, el Torredembarra ha pres la iniciativa de forma clara amb un parcial 0-5, sense desaprofitar l’ocasió per anotar-se el segon set.

No s’han resignar els roquetencs, que amb el recolzament de la seua fidel afició, han reaccionat, i en el tercer set han recuperat les opcions de victòria. Coincidint amb el saque de Tarazaga, s’han situat amb un marcador molt favorable de 10-3. El temps mort d’Iñaki Bescós, no ha aturat el bon joc local, però després del 18-11, els visitants han començat a reduir diferències fins a remuntar 22-23. No han rematat la feina i amb Samuel Pacheco al saque els roquetencs s’han anotat el set.

Aquesta reacció no ha tingut continuïtat, i el Torredembarra en el quart set ha sortit amb molta decisió, portant la iniciativa i dominant en totes les facetes del joc. Amb 12-17 els locals han reduït diferències, però ràpidament Iñaki Bescós ha demanat temps mort, cridant a l’ordre els seus jugadors, que a continuació han sentenciat.

El veneçolà Samuel Pacheco amb 19 punts ha estat el més efectiu del partit, però l’aportació més coral del Cevol Torredembarra ha acabat per decidir, un duel que es presentava amb pronòstic incert i els dos equips empatats a punts a la classificació.

CLUB VÒLEI ROQUETES, 1
CEVOL TORREDEMBARRA, 3

Club Vòlei Roquetes: Redu, Pacheco, Frander Añes, Albert, Aleix, Isak Martí, equip inicial, Andy Rojas, Pau Pallarés, Jesús, Ferran, Mario Sánchez, Joan Vericat.
CEVOL Torredembarra: Carlos Mora, Aliseda (lliure), De Mena, Bordas, Sanllehí, Xavi Mora, equip inicial, Grillo, Pinto, Naya, Ramírez, Antequera, Catacora (lliure)
Àrbitres: Adolfo Keim i Eduard Torrent
Parcials: 19-25 (26′), 19-25 (22′), 25-23 (26′), 17-25 (22). Duració: 1 hora i 34 minuts

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de les nou primeres jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: