IniciBàsquetDesfeta del Viladecans Bàsquet que encadenava la segona derrota consecutiva davant el...

Desfeta del Viladecans Bàsquet que encadenava la segona derrota consecutiva davant el Geieg

Era un partit on el Viladecans tenia l’opció de donar un cop d’efecte a la classificació per seguir liderant la taula, davant el tercer classificat el Geieg, però no els hi va sortir pràcticament res i van cedir la segona derrota seguida de la temporada que a més a més els hi va costar el lideratge del grup, en una competició que està realment igualada.

Les gironines celebrant la victòria de prestigi davant el Viladecans. Foto: Geieg

Durant els dos primers quarts van ressistir amb el partit parell, però ja s’intuïa que no era el dia de les companyes de la jugadora ampostina Paula Curto, que va fallar els sis intents que va llençar des de fora del perímetre demostrant que no era el seu dia tot i els dotze punts que va acabar aconseguint (6 de 6 en tirs lliures) sent la màxima encistelladora del seu equip. Un dels factors determinants va ser els llençaments de tres on les gironines van tenir un notori encert durant el partit anotant 10 llançaments de 25 intents (30 punts) per tan sols 2 de les d’Enric González de setze intents (6 punts). Aquí va estar una de les claus juntament amb la intensitat en el joc de les gironines, que comptaven amb la permissivitat arbitral que van permetre amb excès el contacte durant la confrontació.

Als dos primers quarts van intentar donar rèplica en un duel que era parell i amb alternatives a les dues cistelles tancant el primer quart amb uns guarismes molt baixos d’anotació que ja feien presagiar que no seria el dia de les visitants amb un 10 a 7, que durants els segons deu minuts van intentar corregir amb gairebé 20 punts (19) però per contra l’encert anotador local deixava el partit amb un +7 per a el Geieg després d’encistellar 23 punts, màxima anotació durant el partit per a les locals.

Després del pas pels vestidors semblava enganxar-se al partit el conjunt d’Enric González, però ho va tallar de socarrel la base francesa Faustine Parra que amb dos triples gairebé consecutius tornava a donar avantatge al seu equip, quan semblaven haver reaccionat les del Baix Llobregat. Aquests triples i amb el desencert del tir exterior de les visitants va tancar-se el tercer parcial amb un 16-10 que obligava a la proesa durant el darrer tram de partit on tenien que aixecar un +13. No va ser així, i les jugadores del Viladecans seguien demostrant el desencert en els seus llençaments que va portar al partit als gairebé 18 punts de desavantatge, retallat en el tram final amb el 18-15 amb que es tancava el partit.

Podeu veure la classificació després de les deu primeres jornades del campionat de la Lliga Femenina 2 clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

Després de cedir el lideratge i les dues derrotes consecutives encaixades que li han fet perdre el coixí del qual disposaven el Viladecans Bàsquet li tocarà fer un reset i mirar endavant de cara al partit de la setmana vinent on rebran a la seua pista a un dels rivals amb més dificultats en aquest inici de campionat, com és el tercer classificat per la cua l’Azulejos Moncayo Helios després de tres victòries i set derrotes en els deu compromisos disputats fins ara. Serà un compromís on les d’Enric González tindran una bona oportunitat per reivindicar-se i poder-se retrobar amb la victòria davant un conjunt que acumula dues derrotes seguides i que va ser capaç de guanyar ara fa tres jornades enrera a la pista del Geieg, que aquesta setmana va passar per sobre a les barcelonines. El partit davant les aragoneses arrancarà a partir de dos quarts de set de la tarda dissabte vinent.