IniciAtletismeCurses de MuntanyaAlcanar acollirà diumenge la Trobada dels 100 cims

Alcanar acollirà diumenge la Trobada dels 100 cims

Alcanar serà escenari aquest diumenge 14 de novembre de La Trobada dels “100 Cims” d’aquest any, on es premia als federats i les entitats que han assolit el repte. Tot i que la intenció inicial era celebrar-la al maig d’aquest any. La Trobada es va haver d’ajornar a causa de la imprevisibilitat de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions del Govern de la Generalitat per intentar aturar la seua expansió.

A més a més, com que no es va poder dur a terme la trobada de l’any passat on s’havia de premiar als que van completar els “100 Cims” l’any 2019, aquesta se celebrarà conjuntament amb la d’aquest any.

En total, 75 persones i 2 entitats van assolir el repte dels “100 cims” el 2020. D’aquestes 75 persones, 36 van completar els “100 Cims”, 33 ho van fer amb “2×100 Cims” i 6 persones van fer els “3×100 Cims”. L’any 2019, 97 federats van aconseguir els “100 Cims”, 35 van pujar “2×100 Cims”, 3 persones van completar els “3×100 Cims” i una entitat va superar la increïble gesta de les 2.000 ascensions.

Programa de la Trobada dels 100 Cims

Enguany, la Trobada dels 100 Cims estarà organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar i s’iniciarà a les 9 hores al Centre Cívic “1 d’octubre de 2017” d’Alcanar, on els participants seran rebuts amb un bon esmorzar. Tot seguit, cap a les 10 hores, tindrà lloc una excursió matinal d’uns 9 km de distància, sortint a peu del mateix lloc de trobada i amb la qual es farà una volta per la serreta del Puig Gros, amb vista a la serra de Montsià, la serra de Godall, als ports i al mar. Aquesta excursió continuarà amb una visita a la casa O’Connor, centre d’interpretació dels Ibers. Finalment, els participants tornaran al Centre Cívic on tindrà lloc un dinar de germanor.

El repte dels “100 Cims” s’assoleix quan es puja al cim de 100 muntanyes d’una llista de 308 muntanyes representatives de Catalunya, la Catalunya del Nord i Andorra i té la intenció de promocionar la coneixença del nostre territori mitjançant l’excursionisme. Tot i això, aquells que ja han superat la prova poden continuar participant-hi doblant o triplicant l’objectiu inicial. El repte s’assoleix en el moment en què els fulls de validació tenen entrada a la FEEC (per qualsevol mitjà), però sempre amb el límit del 31 de desembre de cada any.

Entre els premiats destaca Elena Ferré del CEM La Cameta Coixa de Miravet i Josep A. Sancho de l’Agrupació Excursionista d’Alcanar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 68

Últimes notícies