IniciMotorTrialAleix Alcón es manté en primer lloc de la Copa Catalana de...

Aleix Alcón es manté en primer lloc de la Copa Catalana de Trial de Nens

Aleix Alcón va finalitzar en quarta posició de la categoria d’Iniciació, del Trial de Nens d’Esplugues, corresponent a la quarta prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2022, i puntuable per al Campionat Territorial de Barcelona 2022.

El Moto Club Esplugues va organitzar la cursa, reunint un total de 37 joves pilots, en les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Femení, Iniciació, Oberta i Promo.

Com és habitual, les zones es van ubicar just a sota de l’emblemàtic pont d’Esplugues, l’anomenat Parc dels Torrens, on també es va instal·lar. el pàdoc.

El pilot del Moto Club Tortosa, s’havia imposat en les anteriors tres proves de Piera, Constantí i Alfacs, però en aquesta ocasió, amb 12 punts de penalització no va aconseguir pujar al podi. La victòria va ser per a Quim Estallo (CE Trailes Penedés), realitzant un recorregut impecable i sense penalitzacions, ocupant el segon lloc Enzo Serrano (MC Cent Peus), amb 6, i tercer Nil Ibañez (MC Piera Scam), amb 7.

Els 13 punts sumats en aquesta prova, permeten a Aleix Alcón, mantenir-se com a líder de la classificació general amb un total de 88, encara que seguit més prop per Qum Estallo, que és segon amb 81.

En la prova de Promo, es va imposar Àlex Pifarré (MC Aitona), i amb els 25 punts sumats, es situa en primer lloc de la general amb 77, per davant d’Àngel Llopis (Club MotoDes), que perd la condició de líder perquè no va participar en aquesta competició, i ara ocupa el segon lloc amb 70.

La pròxima i cinquena prova del calendari, serà el Trial d’Almenar, i es disputarà el 10 d’abril.