IniciHandbolEl HC Ampolla guanya a domicili i continua líder del grup d'ascens

El HC Ampolla guanya a domicili i continua líder del grup d’ascens

Nova victòria a domicili de l’Handbol Ampolla, que li permet continuar liderant el grup B de 2a. Catalana, amb 4 punts com l’AEH Les Franqueses, que l’aproxima una mica més a l’objectiu de l’ascens a 1a. Catalana.

El partit a priori es presentava fàcil davant el quart classificat, però les noies dirigides per Javier Garcia no han tingut el dia, un joc lent, moltes errades i imprecisions amb les passades i els tirs feia que els primers 20 minuts només anotessin 7 gols, avantatge ha estat que en defensa han estat fortes i només donaven opció al Vilanova del Camí de realitzar tirs exteriors, on la portera Lluïsa ha estat excepcional, amb més del 70% d’aturades i parant tots els tirs de 7 metres. (5 de 5). Els últims 10 minuts han millorat en atac, arribant al descans amb el resultat de 7 a 14.

A la represa, les de l’Anoia han sortit molt fortes i els primers 5 minuts han fet un parcial de 3 a 1, però Yaiza (11 gols) i Judit (8 gols, que a causa de les baixes ha jugat gran part del partit de lateral) molt ben acompanyades per la resta de l’equip, han començat a agafar el control, i en cap moment ha perillat el resultat final que ha estat de 22 a 28, aconseguint la segona victòria amb dos partits disputats d’aquesta segona fase.

CH VILANOVA DEL CAMÍ “B”, 22 (7)
HC AMPOLLA, 28 (14)

CH Vilanova del Camí “B”: Núria, Marta, Júia, Alba, Joana, Carla, Laia, Lídia, Berta, Sra, Ariadna, Amanda, Paula, Laura.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (16 parades), Paula Mendoza (1 parada), Lidia Zaragoza, Yaiza Ferré (11), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (3), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (1), Gemma Polo (1), Judit Tortajada (8), Emma Vicente (1), Patrícia Cao (3)

Àrbitre: David Malpartida Tous. Va amonestar en targeta groga a la local Alba (6′). Va excloure a Sara (36:47) del CH Vilanova del Camí “B” i a Lídia Zaragoza (26:08), Cristina Tortajada (58:41), Olímpia Colomines (52:00), Judit Tortajada (54:02) i Emma Vicente (26:32) del HC Ampolla.

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la fase d’ascens a 1a catalana femenina, clicant sobre la imatge inferior: