IniciMotorTrialAleix Alcón (MC Tortosa), s'imposa en la categoria d'Iniciació al Trial de...

Aleix Alcón (MC Tortosa), s’imposa en la categoria d’Iniciació al Trial de Nens d’Almenar

L’Àrea de Motor del circuit el Terré d’Almenar va acollir la cinquena cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens. La prova va reunir 37 joves pilots d’entre 4 i 10 anys, repartits entre les sis categories en joc: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Iniciació i Promo. El dia assolellat i primaveral a la comarca del Segrià va permetre als més petits gaudir d’una gran jornada de trial.

El Club Esportiu el Terré d’Almenar, organitzador de la prova, va dissenyar sis zones força exigents on els participants han hagut de donar el millor de si mateixos per aconseguir un bon resultat.

Pel que fa als guanyadors, Aleix Alcón es va enfilar a l’esglaó més alt del podi de la categoria Iniciació, Nivell Taronja. El pilot del Moto Club Tortosa va finalitzar les tres voltes amb només 13 penalitzacions. Al podi el van acompanyar Quim Estalló (CE Trialers del Penedès), amb 19 penalitzacions, i Nil Ibáñez (MC Piera Scan), tercer amb 44 punts. A la classificació general, Aleix Alcón es consolida en el primer lloc amb un total de 113 punts, seguit per Quim Estalló en 101, com a rival més directe.

A la categoria Promo dels més experts, Nivell Vermell, Àlex Pifarré ( MC Aitona) es va endur el triomf amb un total de 27 punts. Àngel Llopis (MetoDes) va fer segon, amb 29 punts, i Genís Forns (MC Micvorella), va completar el podi amb 43 punts. Líder a la general Àlex Pifarré amb 102 punts, seguit per Àngel Llopis amb 90.

Pel que fa a la categoria Aleví+8 Benzina, Grau Franch (MC B. Berguedà) es va endur el triomf amb força solvència (34 punts). Al podi el van acompanyar Pau Giralt (Terré Almenar), amb 41 punts, i Fèlix Sangrà (MC Cent Peus), amb 57. Guillermo Llopis (MetoDes) va finalitzar en novena posició. Líder Grau Franch amb 115 punts, amb Llopis desé amb 26.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà el 5 de juny a Corbera.