IniciPoliesportiuTennisEl Tennis Tortosa, d’acord a vendre el club a l’Ajuntament, però queda...

El Tennis Tortosa, d’acord a vendre el club a l’Ajuntament, però queda orfe de directiva

Nou capítol en la crisi del Club Tennis Tortosa que l’està portant a una situació de màxima incertesa. L’assemblea de socis reunida el passat 11 d’abril va aprovar iniciar l’expedient de venda de les instal·lacions del club a l’Ajuntament de Tortosa, d’acord amb les condicions exposades en una anterior trobada assembleària.

El club, incapacitat per a resoldre per si sol el deute bancari de 480.000 euros, va demanar auxili a l’Ajuntament, que li va acceptar poder resoldre el problema assumint les hipoteques, que amb una quitança quedaven reduïdes a 305.000 euros, sempre que comptés amb el suport de 20 dels 21 regidors per a fer l’oportuna compra i fer després un concurs públic per a adjudicar l’ús i l’activitat de les instal·lacions a la millor proposta que garantís la pràctica del tennis i la resta d’esport que es fan en aquell espai de la carretera de la Simpàtica.

En total van votar a mà alçada 42 socis, 28 dels quals van fer-ho a favor de la proposta municipal i 14, en contra. Tot i la transcendència de la reunió, els socis no van ser informats al detall de l’estat econòmic del club.

El problema que agreuja el futur del Tennis Tortosa té a veure ara amb la dimissió de l’actual junta directiva, presidida per Albert Roda, ja que, i tal com havien anunciat amb anterioritat, el seu compromís arribava fins al dia d’avui, com deia el segon punt de l’ordre del dia de l’assemblea, “renúncia al càrrec de tots els membres de la Junta Directiva per haver assolit les condicions del seu mandat i haver esgotat el termini establert en l’assemblea de data 21 d’agost de 2021”.

A la pregunta de si hi havia algun soci interessat a agafar el club no va haver- hi cap resposta positiva, i menys encara quan s’ha conegut que s’està a punt de rebre un comunicat judicial anunciant la demanda d’embargament interposa per BBVA i AVALIS pel total del deute, fet que pot acabar complicant encara més les negociacions, sumat al fet que el club ha quedat orfe d’interlocutors legals.

El Club Tennis Tortosa està ara en espera de saber com actuar en un cas així, després de la consulta que van anunciar que faran a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya davant de la dimissió en bloc de la junta directiva.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 91

Últimes notícies