IniciMotorÀlex Puey en primer lloc i Aleix Saumell en tercer de l'estatal...

Àlex Puey en primer lloc i Aleix Saumell en tercer de l’estatal infantil d’enduro

Continua la ratxa positiva d’Àlex Puey (SIP Sport), amb KTM, que amb la victòria en les dos proves disputades al Campionat d’Espanya d’enduro infantil, en la categoría de 125 ccc, 2 temps.

La segona cita es va disputar el passat cap de setmana a La Bastida de Tost (en Pascuet Off Road Center), Lleida, La primera va ser a mitjans de febrer per la qual cosa tots els pilots tenen ganes de tornar a competir.

El recorregut preparat per l’organització molt tècnic va agradar molt als pilots, amb una especial plana d’herba i una altra muntada en un antic circuit de cross dur.

El pilot gandesà, es va imposar per davant de Yago Dominguez (MC 3 Turons), i Alfredo Pellicer (MC Benicarló. En quinta posició va finalitzar Aleix Saumell (MC Alcanar), amb KTM.

A la classificació general Àlex Puey és líder amb la màxima puntuació de 50, seguit en segon lloc per Alfredo Pellicer amb 32 i Aleix Saumell, 31.

La tercera prova de l’estatal infantil d’enduro, es disputarà el pròxim 8 de novembre a la població de Sant Mateu al Baix Maestrat.