IniciEsportsEl sector esportiu ebrenc ja coneix el comunicat oficial de la Generaliat...

El sector esportiu ebrenc ja coneix el comunicat oficial de la Generaliat després de les mesures adoptades pel Procicat

ESPORTS // Després de la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc  d’avui dimecres 14 d’octubre, en la qual el Govern ha decretat noves mesures per  frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i de  l’Activitat Física (SGEAF) ha comunicat al sector esportiu català, tant públic com  associatiu i privat, el següent: 

∙ Queden ajornades les competicions esportives a Catalunya durant els propers  15 dies, a excepció de les que són de caràcter estatal, internacional i  professional 

∙ Es pot seguir realitzant la pràctica d’entrenaments 

∙ Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden obrir amb un aforament  del 50 per cent 

Un cop ratificades per l’autoritat judicial, aquestes mesures entraran en vigor divendres i tindran una vigència de 15 dies. L’objectiu d’aquestes restriccions és la de  contribuir a reduir la mobilitat general de la població en uns moments en què les xifres  i la taxa de contagis al país són preocupants.  

La SGEAF ha agraït  l’esforç i la comprensió de clubs, consells esportius i federacions, com a principals organitzadors de competicions a Catalunya, davant aquestes  mesures, i confia en el paper del sector esportiu a l’hora d’ajudar a revertir les xifres  de contagi.  

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, subratlla que “la pràctica esportiva és  segura i que els protocols que s’han establert des del Govern s’estan aplicant bé”, ja  que la incidència de casos positius en l’àmbit esportiu és molt baixa. “Però hem de  contribuir a que la mobilitat es redueixi. Si aturem durant 15 dies competicions  esportives que comporten desplaçaments el cap de setmana, estem reduint aquest  factor”, afegeix.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies