IniciMotorÀlex Puey guanya a Alacant i s'apropa més al títol campió d'Espanya...

Àlex Puey guanya a Alacant i s’apropa més al títol campió d’Espanya d’enduro júnior de 125- 2 temps

Àlex Puey (WP Eric Augé) consolida la seua superioritat al Campionat d’Espanya d’enduro en la categoria júnior de 125-2 temps, després d’una nova victòria, en l’última prova disputada a Alacant.

La cursa, organitzada pel Moto Club Alacant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria d’Esports, a més de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, ha comptat amb 4 especials. Els pilots d’Enduro 1, Enduro 2, Enduro 3 i Junior Open han fet 3 voltes al recorregut mentre que la resta de categories, dos i mitja.

El dissabte a la tarda es va celebrar el Supertest GRO, ubicat al costat del pàdoc als voltants del Poliesportiu Tómbola de la ciutat. Els aficionats a l’enduro no es van voler perdre l’espectacle i van omplir els voltants del circuit per no perdre’s cap detall. Al Junior 125cc 2T Àlex Puey ha estat el millor, amb segon lloc per al pilot de les Cases d’Alcanar, Aleix Saumell i Lluis Gonfaus tercer.

Puey augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general, quan resta només la doble jornada del 18 al 20 de novembre a Santiago de Compostel·la. Fins ara ha guanyat cinc de les sis carreres disputades a Puerto Lumbreras, Infiesto, Gironella i la d’Alacant. El pilot gandesà ha sumat 147 dels 150 punts en disputa, dominant el campionat amb molta autoritat i solvència. La segona posició és per al seu company d’equip Lluís Gonfaus amb 128, tercera per a Manuel Alejandro Fumero amb 95, i quarta i quinta respectivament per a Alfredo Pellicer amb 92 i Aleix Saumell amb 90.