IniciVoleibolRemuntada del Vòlei Roquetes que comença la Superlliga-2 amb victòria a Torredembarra

El Vòlei Roquetes ha començat amb bon peu la Superlliga 2, sènior masculina, repetint la victòria de l’anterior temporada, també per 2-3 al pavelló Sant Jordi, davant el CEVOL Torredembarra, en un partit agònic, en el que van reaccionar per remuntar un partit que s’havia complicat molt. Positives sensacions també de les noves incorporacions, amb un Aguilera molt encertat en atac, convertint-se amb 30 punts amb el màxim realitzador del partit, ben secundat per Laurenti amb 22. Per part local els més destacats en l’aspecte ofensiu van ser Antequera amb 29 punts i Mora amb 22. Amb aquest triomf els roquetencs sumen els dos primers punts de la temporada, per afrontar amb més confiança la segona jornada a Castelló davant l’Illa Grau un dels favorits, que ha començat confirmant els pronòstics, superant per 3-0 amb molta solvència al Club Voleibol Zaragoza. El partit va començar amb molta igualtat de forces, sense un clar dominador fins a l’empat a 18, quan els locals es van avançar, mantenint diferències que oscil·laven entre un i dos punts a favor, fins que els roquetencs no van estar encertats en l’últim tram del primer set, anotant els locals els tres punts consecutius, que els van permetre imposar-se.

El segon set va començar com el primer amb molta igualtat, amb successius empats i intercanvis, fins a l’empat a 7, quan els roquetencs coincidint amb el saque de Redu, van aconseguir un parcial 6-0, que va propiciar la seua iniciativa a partir d’aquest moment, basada en la millora en el bloqueig. Amb 11-18 Iñaki Bescós va intentar aturar la ratxa rival amb un temps mort, que amb la millora del bloqueig i les accions de Mykina, van permetre al Torredembarra apropar-se fins a un inquietant 18-20. No es va deixar sorprendre el Vòlei Roquetes, que amb un Aguilera inspirat en atac, va situar l’empat a un set al marcador.

El tercer set va començar amb clar domini del Torredembarra, amb un Roquetes una mica descentrat, encaixant un parcial 8-1, després del temps que ja havia demanat Agustín Rodríguez per cridar a l’ordre als seus jugadors. Van reaccionar els roquetencs que es van posar les piles, i van anar reduint diferències fins a l’empat a 19. Amb el saque de Redu com ja havia succeït en l’anterior set, el Vòlei Roquetes aconsegueix un parcial favorable fins al 20-23, provocant el temps mort de Bescós, i els locals amb l’experimentat Mora al saque empaten a 24. El joc va entrar en una agònica i llarga batalla que es va decantar a favor dels locals amb els dos punts definitius amb Font en el saque en un emocionant final per 31-29.

Es van recuperar els roquetencs de la pèrdua d’un molt lluitat set, i van sortir molt mentalitzats en el quart, que van dominar des del primer moment. Els esforços dels locals van resultar estèrils, i el Vòlei Roquetes va anar mantenint una renda de 4 i 5 punts amb un joc molt sòlid, per sentenciar amb accions atacants d’Aguilera i Aleix, i punt definitiu amb el saque directe de Joan Vericat per forçar el quint i decisiu set.

La decisiva batalla per la victòria va començar amb iniciativa del Torredembarra, però reacció dels roquetencs, propiciant successius empats i intercanvis a partir del 6-6, fins al 13-13. Amb el saque de Jesús, es van produir dues errades en atac dels locals, que van donar el triomf èpic al conjunt dirigit per Agustín Rodríguez.

CEVOL TORREDEMBARRA, 2
CV ROQUETES, 3

CEVOL Torredembarra: Bescós, Moreno, Navas, Antequera, Mykina, Aliseda, Ramirez, Marimón, Naya, Mora,Conesa, Font i lliures, Catacora, J.Sánchez
Vòlei Roquetes: Marzi, Jesús, Joan Vericat, Redu, Albert, Jaume, Laurenti, Aleix, Ferran, Aguilera, Isaak.
Àrbitres: Emil Isvoranu i Daniel Montes Garcia
Parcials: 1-0, 25-21 (28′); 1-1 (21-25) (27′), 2-1 (31-29) (37); 2-2 (19-25) (27′); 2-3 (13-15) (15′). Durada: 2 hores i 30 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la jornada inaugural de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: