IniciMotorÀlex Puey va disputar a França la darrera prova del Campionat del...

Àlex Puey va disputar a França la darrera prova del Campionat del Món d’Enduro en la categoria youth

Àlex Puey va viure una positiva experiència el passat cap de setmana, amb la seua participació en el Campionat del Món d’Enduro. El pilot gandesà va formar part de la representació espanyola en la sexta i última prova del Mundial, com a component de la categoria youth, juntament amb Lluis Gonfaus, Albert Fontova i Martí Escofet.

La prova es va disputar a Langeac, població francesa de 4000 habitants, situada al cor a la regió d’Alvèrnia, al departament d’Alt Loira, en el districte de Brioude.

El recorregut era d’aproximadament 85 quilòmetres i tres especials a què les categories d’EnduroGP, Júnior i Youth van haver de donar tres voltes.

En la primera jornada, Àlex Puey finalitzava en una meritòria catorzena posició, amb un temps d’1:06’40”,02, sent el més destacat dels representants de la delegació espanyola. En la segona no va poder completar aquesta excel·lent actuació, i malauradament es va veure obligat a abandonar.

Finalment va ocupar la trenta-dosena posició, en una competició on el pilot suec Albin Norrbin va pujar la més alt del podi, acompanyat pel britànic Harry Edmondson en segon lloc i l’italià Kevin Cristino en tercer.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies