IniciMotorDauden i Sanz (MC Amposta) mantenen opcions de podi al Campionat de...

Dauden i Sanz (MC Amposta) mantenen opcions de podi al Campionat de Catalunya de motocròs

El Campionat de Catalunya de motocròs afronta la recta final de la competició, amb pilots ebrencs lluitant per finalitzar en els llocs del podi.

El circuit lleidatà d’Almacelles va acollir la penúltima prova, amb la tercera posició en MX1 per José Luis Dauden (MC Amposta). El primer i segon lloc respectivament van ser per a Marc Fontanals i Daniel Garralón.

En la classificació general continua líder Enric Vendrell (MC Pobla de Mafumet), amb 166 punts, seguit en segona posició per David Garralón (MC Segre), 140 i en tercera pel pilot del club ampostí, José Luis Dauden amb 111.

En MX 3, es va imposar Ramon Brucart, que s’ha assegurat el títol de campió. En segon posició es va classificar Lluís Sanz i en tercera Aleix Díaz López.

Amb el títol ja a la butxaca, Ramon Brucart (AMV Torroella), augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general amb un total de 240 punts, seguit en segon lloc per Aleix Díaz López (MC Sant Celoni), amb 173, i en tercer per Lluís Sanz (MC Amposta), amb 154.

La pròxima i última prova del Campionat de Catalunya de Motocròs es disputarà el 7 de novembre a la Pobla de Mafumet, on es decidiran la totalitat de posicions del podi de la competició, amb possibilitats per als pilots del Moto Club Amposta, José Luis Dauden i Lluís Sanz.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies