IniciPoliesportiuCiclismeAmb el tercer lloc al GP Cidade de Pontevedra, Eva Sans recupera...

Amb el tercer lloc al GP Cidade de Pontevedra, Eva Sans recupera el lideratge de la Copa Espanya en Master-30

ESPORTS // Eva Sans (CC Ascó) va finalitzar en tercera posició de la categoria Master-30, en la quinta prova de la Copa Espanya Cofidis, corresponent al GP Cidade de Pontevedra, amb sortida i arribada a la població gallega de Cidade, en la que es va imposar Beatriz Martínez (GSport), 1:44’52”, seguida amb el mateix temps d’Eva Ortega (Biciosos Rias Baixas). La representant del Club Ciclista Ascó va creuar la meta en tercer lloc amb 1:45’36”, ocupant la vint-i-vuitena posició de la prova en la qual es va imposar Susana Pérez (Rio Miera).

Aquest tercer lloc permet a Eva Sans, a tan sols una prova per a la finalització de la Copa Espanya Cofidis, recuperar la primera posició de la classificació general en la categoria Master-30, amb un total de 246 punts, per davant de les components de la UC Fuenlabrada, Cristina Garcia amb 238 i Patrícia Masses, 224. L’última prova es disputarà l’11 de setembre amb la disputa del GP Cantabria Deportes.