IniciMotorXavier Albertón segon al Circuit de Móra d'Ebre en la Copa d'Espanya...

Xavier Albertón segon al Circuit de Móra d’Ebre en la Copa d’Espanya de Promovelocitat

ESPORTS // Xavier Albertón (MC Tortosa), va tornar a competir a molt bon nivell en la tercera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al circuit de Móra d’Ebre, però la segona posició obtinguda en la categoria PromoRACC1, no ha estat suficient per conservar el primer lloc de la classificació general, al produir-se el triomf del seu més directe rival, Gonzalo Sánchez Meléndez (P.M.B), que es va imposar en les dos mànegues, mentre Albertón va ser segon en les dos. Van compartir podi amb Jordi Espinós (CM Arnau Racing). En quinta, sèptima i novena posició es van classificar respectivament, Adrian Molina (MC Circuit Móra d’Ebre), Christian Calvet (MC Tot Motor Els Reguers) i Arnau Aragón (MC Circuit de Móra d’Ebre).

En la classificació general, nou líder Gonzalo Sánchez Meléndez amb 116 punts, seguit en segon lloc per Xavier Albertón amb 114, tercer Christian Calvet, 84, quart, Adrian Molina, 82 i octau, Arnau Aragón, 45. En PromoRACC2, victòria en les dos mànegues de Cesc Obiol (Simonety School), amb sexta posició de Bryan Gutiérrez i novena de Ferran Martínez, pilots del MC Circuit Móra d’Ebre. En la classificació general líder Cesc Obiol amb 150 punts, amb quarta plaça per Bryan Gutiérrez, 70.

La cita motociclista va reunir els corredors de les categories PromoRACC1 i PromoRACC2, que disputen les seves curses amb Ohvale 110 i 160, i PromoRACC3, que ho fan amb motocicletes Polini. A primera hora del matí amb l’asfalt humit a causa de les pluges de la nit anterior, els pilots van efectuar els primers entrenaments de la jornada. El dia assolellat va propiciar que l’asfalt s’anés assecant fins a la disputa de les primeres mànegues, que es van disputar amb el traçat del tot sec.

La pròxima cita de la Copa Catalana de Promovelocitat tindrà lloc el pròxim 12 de setembre al circuit d’Alcarràs.