IniciPoliesportiuAtletismeRècord d'Eros Alegre i Xavi Moreso als Campionats de Catalunya de Promoció

Rècord d’Eros Alegre i Xavi Moreso als Campionats de Catalunya de Promoció

ESPORTS // Eros Alegre (UA Montsià) i Xavi Moreso (Atletisme Terres de l’Ebre), van tindre un destacat protagonisme als Campionats de Catalunya de Promoció, Sub10, Sub12 i Sub14, disputats a l’Estadi Municipal d’Igualada, aconseguint dos podis, i nou rècord dels campionats en la categoria.

Eros Alegre en sub-12, es va penjar la medalla d’or en els 60 metres tanques, 9″21, establint un nou rècord de Catalunya i ho va fer per dos vegades, primer a la semifinal dels 60 m tanques amb 9.33 i desprès a la final amb 9.21. En salt de perxa amb 2,20, amb quinta posició per al seu company d’equip Eliseu Bertomeu, 1,70. En la mateixa categoria medalla d’or d’Axel Zarranz (CA Ascó), en els 1.000 obstacles, 3’05″54, i plata del seu company d’equip Marc Benavent en la mateixa prova, 3’06″86, amb quarta posició d’Anna Mas, en pilota 26,79.

En sub-14, Xavi Moreso, va dominar la prova dels 600 metres, 1’32″89, nou rècord dels campionats, i plata en els 150, 18’89”. També segona posició de David de la Llave (CA Ascó), en triple salt, 10,80, i quart en llargada, 5,24. Bronze per Bernat Figueres (UA Montsià), en perxa, 2,70, quart Aleix Prades (UA Montsià), alçada. 1,46 i plata per la seua companya d’equip Lluna Marsal en els 200 metres tanques, 34″00 i quart lloc en els 80 metres tanques, 13″28. En quinta posició Alba Serra (UA Montsià), en llançament de Martell, 27,62, i Judit Albacar (Atletisme Terres de l’Ebre), en llargada, 4,92 i triple salt, 10,26. També van pujar al podi, Núria Boyer amb la medalla d’or en llançament de pes, 11,64, i Màxim València, en els 3.000 metres, 9’59″35, atletes del Perelló competint com a independents.

En la categoria sub-10, medalla de plata per a Ramon Castells en els 60 metres, 8″43, i quart lloc de Paula Sintorres, en salt de llargada, 3,26, de l’Atletisme Terres de l’Ebre.

L’atleta tortosí del Club Atletisme Terres de l’Ebre, Xavi Moreso, rècord al Campionat de Catalunya.