IniciPoliesportiuAtletismeHailu Estrampes or i nou rècord en javelina dels Campionats de Catalunya...

Hailu Estrampes or i nou rècord en javelina dels Campionats de Catalunya d’atletisme sub-16

ESPORTS // Malgrat les molèsties que arrossegava al braç, l’atleta del Club Atletisme Ascó, Hailu Estrampes Mateu va batre el rècord de llançament de javelina (600g) amb un llançament de 56,86 m al Campionat de Catalunya sub-16, disputat a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, amb la participació d’un mig miliar d’atletes classificats en la jornada prèvia.
L’atleta del club asconenc també va pujar al podi de la prova dels 600 metres amb la medalla de bronze, amb un temps de 1’25″92.

També es van penjar la medalla d’or, el seu company d’equip Mario Stefanov en la prova dels 100 metres tanques, amb un temps de 14″64, i dècim en llargada 5,45, i d’Adrià Ripollès (UA Montsià), en salt de perxa amb 3,90, amb sexta i novena plaça per a Aritz Fernández, 3,30 i Iker Bravo, 3,15. Va aconseguir la medalla de plata Roger Conde (UA Montsià) en els 100 metres llisos amb 11″34, i la de bronze per a Biel Calvet (Atletisme Terres de l’Ebre) en els 300 metres amb 37″71, i Clàudia Beltran (UA Montsià), en llançament de disc amb 31,50, i les seues companyes d’equip, Anna Mayor, quarta en Martell, 39.89 i sexta en disc amb 26.95 i  Maria Reverté va ser quinta en salt de llargada amb 5,07 i de l’Atletisme Terres de l’Ebre,  en llargada, quinta posició d’Hugo Colomé, 5,92, i dotzena de Júlia Ferrando, 4,62, i en llançament de pes (4Kg), dècima del perellonenc, Dídac Pallarès, 9,46, sèptima de Marta Liebaria (UA Ascó), 13″08, octava Paula Gallego (CA Ascó), llançament de javelina, 23,57.