IniciEsportsAmposta serà escenari de la jornada sobre la Tecnificació esportiva a Catalunya

Amposta serà escenari de la jornada sobre la Tecnificació esportiva a Catalunya

L’Auditori Municipal d’Amposta acollirà el pròxim dijous 20 d’abril, a les 10:15 hores, la jornada “La Tecnificació esportiva a Catalunya: models demogràfics” amb l’objectiu d’informar i debatre sobre el futur de la tecnificació esportiva a Catalunya, per optimitzar la connexió de l’esport base amb l’esport d’elit sota la mirada de les diferents realitats demogràfiques del país. És una nova sessió organitzada dintre del “Projecte Talent” per fonamentar i dibuixar conjuntament les decisions polítiques a l’àmbit esportiu de Catalunya.

Els conductors de la jornada seran Iris Castell Cid, regidora de Promoció i Turisme Esportiu Ajuntament d’Amposta i Pau Cecília Gallego, cap d’estudis i professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES.

Programa

10:30 hores:

Primera taula: Quina tecnificació esportiva volem?, amb Carles Giralt Grau, cap de l’Àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat. Model, objectius i missió de la tecnificació a Catalunya; Xavier Iglesias Reig, professor de l’INEFC. Inicis del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre; Joshua Muñoz Vázquez, professor de l’INEFC.

La importància de l’obtenció de dades per definir l’estratègia, els itineraris i els models de tecnificació de les federacions esportives catalanes. 11.30 hores

Segona taula: Models de tecnificació esportiva a Catalunya amb Eugeni Ballarín Lécuyer, director Esportiu Federació Catalana de Natació. Presentació i comparació dels models de tecnificació de natació i waterpolo a Catalunya. Núria Marco Selma, representant de la Federació Catalana d’Esgrima. Presentació del model de tecnificació de l’esgrima a Catalunya.

12:00 hores:

Pausa / Cafè – Atenció a premsa

12.30 hores:

Taula rodona: La tecnificació esportiva a les Terres de l’Ebre. Reptes i oportunitats. amb Ignasi Fàbregues Barceló, director Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre; Luis Rodríguez Adalia, director tècnic de la Federació Catalana de Natació; Miquel Ojeda Siurana, president de laFederació Catalana d’Esgrima; Joaquim Erta Borrego, director tècnic Federació Catalana d’Atletisme; Daniel Rodríguez Verdú, director tècnic Federació Catalana de Rem; Gabriel Martorell Nalda, director tècnic Federació Catalana Handbol 13.30 hores

Cloenda de la jornada Terres de l’Ebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies