IniciPoliesportiuPatinatgeAndrea Silva i Anouk Vizcarro en quarta i quinta posició dels World...

Andrea Silva i Anouk Vizcarro en quarta i quinta posició dels World Skate Games de Buenos Aires

Les representants del Club Patí l’Aldea, que van competir representant a la selecció espanyola als World Skate Games disputats a Buenos Aires, han lluitat per pujar al podi, quedant-se prop de les tres primeres posicions.

En la categoria sènior femenina, Andrea Silva va finalitzar en quarta posició, amb un total de 152,69 punts, el mateix lloc que va ocupar en el programa curt. En la competició es van complir els pronòstics, la medalla d’or va ser per a favorita representant italiana Rebecca Tarlazzi amb 207,48 punts, la seva compatriota Giada Luppi va obtenir la plata amb 188,40, i Carla Escrich del CPA Caldes d’Estrac, el bronze, 174 ,94.

La patinadora Anouk Vizcarro en acció. Foto: Cedida

A la categoria júnior, quinta posició per a Anouk Vizcarro del CP l’Aldea, amb 124,08, després d’haver estat tercera al programa curt. La medalla de plata va ser per a Sira Bella de l’Artístic Skating Cunit, amb 164,82 punts, després d’emocionant duel amb la italiana Gioia Fiori, que va aconseguir l’or amb 168,92, mantenint-se les posicions del programa curt, sent el bronze per a la seua compatriota Benedetta Altezza, 1342,68.

En la categoria sènior masculina, nova exhibició de Pau Garcia, al que també prepara Manel Villarroya, el tècnic del CP l’Aldea, afegint un altre èxit internacional al seu palmarès, tornant a escriure el seu nom a la història del Patinatge Artístic Mundial, en proclamar-se com a campió del món per segon any consecutiu, a l’escenari dels World Skate Games, que es disputen a la capital argentina de Buenos Aires. El patinador de l’Artístic Skate Cunit, representant la selecció espanyola a la categoria sènior, va sumar un total de 289.04 punts amb els seus programes curt i llarg per emportar-se una ovació impressionant del públic present al Pavelló Amèrica de Buenos Aires. Al programa curt es va imposar amb 103,28, rècord del món inclòs de puntuació, i al programa llarg tampoc va donar opció als seus rivals. La medalla de plata va ser per a l’italià Alessando Liberatore amb 246,07 i la de plata per a l’actual campió d’Europa, el sorià resident a Santander, Hèctor Díez amb 242,09.